Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Voor een Hermes Birkin-tas heeft net iemand $100.000 betaald

Voor een Hermes Birkin-tas heeft net iemand $100.000 betaald

Geloof het of niet, Baghunter is erin geslaagd om een tweedehands Birkin-handtas te verkopen voor maar liefst €99.750!!

De online consignatiemarktplaats biedt een breed scala aan Birkin-tassen, en blijkbaar is een anonieme klant zo onder de indruk van de zeldzame olifant grijze en zwarte tweekleurige Porosus Crocodile Special Order Hermes Birkin in maat 35, dat hij besloot er bijna €100.000 voor te betalen.

Een Birkin zo zeldzaam komt niet elke dag beschikbaar, wat het excentrieke prijskaartje zou moeten verklaren. In onberispelijke staat wordt de tas - net als vele anderen - meer beschouwd als een investering dan een modeaccessoire, perfect voor verzamelaars van exclusieve modeartikelen.

De vertrouwde wederverkopers en verzamelaars waarmee Baghunter samenwerkt, begrijpen dit, daarom verkopen deze ongelooflijke producten voor zulke buitensporige bedragen.

De waarde van Birkin-tassen zal de komende 35 jaar gestaag blijven stijgen tot 10 keer meer dan de huidige marktprijzen, wat zou moeten verklaren waarom mensen de heerszuchtige behoefte voelen om in een dergelijk product te investeren.

En hebben we al gezegd dat Baghunter een paar dagen geleden ook een oranje en zwarte speciale Birkin in maat 25 heeft vermeld? Die tas zou ook records moeten breken.


Voor een Hermes Birkin-tas heeft net iemand $100.000 betaald