Ulysse Nardin Voyage blauwe chronograaf in beperkte oplage

Ulysse Nardin is een van de horlogemakers is die we het leuk vinden; samenhangend met luxe en verfijning in alles wat horlogefabricage betekent, hebben ze ons visuele gevoel heel vaak tevreden gesteld, door unieke uurwerken en functies van de collector's edition die we zelden hebben gezien bij andere vergelijkbare merken.
Hun nieuwste, de limited edition Voyage Blue Chronograph, van de Marine Chronograph Collection, is gewoon een monument van tijdwaarneming, een eerbetoon aan hun expertise in het veld. Fijn mechanisch vakmanschap, onberispelijk ontwerp en ultramoderne materialen zijn slechts enkele van de kenmerken van deze gadget.
Het horloge is gemaakt van gevulkaniseerd blauw rubber, een primeur voor ons. Bovendien bevat het uurwerk zogenaamd een 18-karaats gouden scheepsmedaillon op de achterkant van de kast.
We hebben ook gehoord van de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende bezel- en wijzerplaatontwerpen. Dat is de informatie die we tot nu toe kunnen geven over dit prachtige stukje tijdwaarneming.