Tumi onthulde de Tegra-Lite Bulletproof aktecase

We horen niet vaak van Amerikaanse fabrikanten van luxe bagage zoals Tumi, maar als ze aan het licht komen, doen ze het in stijl. Na twee moeizame jaren van onderzoek en ontwikkeling presenteren ze de Tegra-Lite Bulletproof Attaché aktetas.
Afgezien van het feit dat het vrij duur, modern en elegant is, heeft het ook een verborgen compartiment en is het uiterst veilig, zoals de naam al doet vermoeden.
Met een gewicht van een stoere 12 lbs is de aktetas gemaakt van maar liefst 65 lagen Tegris, een thermoplastisch composiet van polypropyleen dat wordt aangetroffen in de beschermende uitrusting van soldaten, NFL-spelers en Nascar-coureurs.
Het werd zelfs getest in schietsessies met .38 speciale en 0,22 lange rondes. Volgens Tumi heeft de koffer geen probleem om 0,32 en 0,25 rondes te stoppen.
Het interieur van deze kogelvrije aktetas is gegarneerd met pluche suède en zacht, strak leer. Het item beschikt ook over een vak voor een iPad en een handboeienring. Helaas wordt het slechts in 28 eenheden vervaardigd, elk geprijsd op €5.995.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...