Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Swarovski heeft de Eyewear Couture Edition gelanceerd

Swarovski heeft de Eyewear Couture Edition gelanceerd

Hoewel het merk Swarovski nu bijna stereotiep is geworden, wordt het eigenlijk ondersteund door een lange en interessante geschiedenis, die 100 jaar geleden begon. Hun juwelen, de Swarovski-kristallen, kunnen gemakkelijk en uitstekend op vrijwel elk oppervlak worden ingebed, waardoor de bling wordt toegevoegd waar velen dol op zijn en voor rennen. Het merk is snel uitgegroeid tot's werelds grootste producent van bewerkte stenen, originele edelstenen en kristalslijpen.

En hier hebben we een première, nauw verbonden met het merk. Swarovski heeft de Eyewear Couture Edition gelanceerd, dankzij de vruchtbare samenwerking met de Italiaanse ontwerper Marcolin. De glazen zijn ingelegd met maar liefst 78 handgezette kristallen in allerlei maten, vormen en kleuren, wat zorgt voor veel bling. Elke bril heeft naar verluidt het merk een volledige week nodig om te creëren, inclusief de lenzen, met de hand gepolijst, en de veren, bedekt met palladium.

De Swarovski Eyewear Couture Edition-bril is helaas beperkt tot 800 stuks en is vandaag te koop voor €1.000 per paar, of €1.300.