Raymond Weild lanceert Nabucco BRIT Awards Limited Edition

Raymond Weil, een luxehorlogemaker uit Zwitserland, blijft de officiële tijd- en horlogepartner van de BRIT Awards, één van de meest gerespecteerde muziekprijzen in het Verenigd Koninkrijk. Het nieuws over de verlenging van dit samenwerkingsverband, dat in ieder geval tot 2016 blijft bestaan, is onlangs bekendgemaakt.

Raymond Weil heeft ter ere van deze voortzetting een speciale editiecollectie ontworpen, waaronder de unieke BRIT Awards Nabucco automatische chronograaf. Deze bijzondere serie van 85 stuks zal tijdens de prijsuitreiking, die dit jaar op 19 februari in The O2 Arena in Londen plaatsvindt, backstage aan genomineerden, presentatoren en artiesten worden gepresenteerd.

Naast deze exclusieve collectie voor de awards, zal een beperkt aantal van deze uurwerken ook beschikbaar zijn voor de retailmarkt. Beide partijen hebben uitdrukkelijk hun enthousiasme geuit over de voortzetting van deze samenwerking. Elie Bernheim, de directeur van Raymond Weil, benadrukte de parallellen tussen muziek en horlogemakerij, waar zowel inspiratie als precisie van essentieel belang zijn. Hij wees ook op het belang van dit partnerschap voor het succes van zijn bedrijf.

Maggie Crow, de directeur van BPI, is eveneens verheugd over de uitbreiding van de associatie van de BRIT Awards met Raymond Weil, een merk met aanzienlijk prestige. Ze ziet uit naar nog meer succesvolle jaren in deze vruchtbare samenwerking.

Bij Raymond Weil is de horlogemakerij niet zomaar een ambacht, maar een kunstvorm die raakvlakken heeft met muziek. Het feit dat zij hun unieke horloges aanbieden aan de crème de la crème van de muziekwereld tijdens de BRIT Awards toont aan hoe nauw de banden zijn tussen deze twee werelden.

De BRIT Awards Nabucco automatische chronograaf, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid, is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap van Raymond Weil. Het is een harmonieuze samensmelting van technische precisie en creatieve inspiratie, waardoor het horloge net zo betoverend is als de muzikale optredens op de awards.

De beperkte beschikbaarheid van deze uurwerken voor de detailhandel maakt ze extra aantrekkelijk. Ze bieden een kans voor muziekliefhebbers en horlogeverzamelaars om een tastbaar stukje van de magie van de BRIT Awards in handen te krijgen.

De verlenging van het partnerschap is een bewijs van de succesvolle samenwerking tussen Raymond Weil en de BRIT Awards, die hun gedeelde waarden van innovatie, passie en excellentie weerspiegelt. Elie Bernheim en Maggie Crow, de leiders van hun respectievelijke organisaties, zijn enthousiast over de gezamenlijke toekomst. De verlenging van het partnerschap belooft nog meer samenwerking en innovatie in de komende jaren, waarmee ze de band tussen muziek en horlogemakerij verder willen versterken.

Over Raymond Weil

Raymond Weil is een vooraanstaande naam in de wereld van de luxe horlogemakerij. Het bedrijf is opgericht in Genève, Zwitserland, in 1976 door de gelijknamige oprichter Raymond Weil. In de loop der jaren heeft het merk een sterke reputatie opgebouwd op basis van kwaliteit, elegantie en innovatie.

Het succes van Raymond Weil is niet alleen te danken aan het vakmanschap dat in elk horloge wordt gestopt, maar ook aan het vermogen van het merk om zich aan te passen aan veranderingen en om innovatie te omarmen. Van mechanische uurwerken tot quartz, van klassieke designs tot moderne esthetiek, Raymond Weil heeft altijd gestreefd naar het creëren van uurwerken die een balans vinden tussen traditie en vooruitgang.

Wat Raymond Weil onderscheidt van andere horlogemerken, is de sterke band met de muziekwereld. Deze passie voor muziek is door de jaren heen tot uitdrukking gekomen in diverse speciale edities die zijn geïnspireerd door verschillende muziekgenres, van klassiek tot rock. Het merk is ook bekend om zijn betrokkenheid bij belangrijke muziekevenementen, zoals hun langdurige partnerschap met de BRIT Awards.

Vandaag de dag blijft Raymond Weil een familiebedrijf, nu geleid door derde generatie familieleden, en blijft het trouw aan zijn erfgoed en waarden. Het merk streeft er voortdurend naar om horloges te creëren die elegantie, betrouwbaarheid en technische precisie combineren, terwijl het tegelijkertijd de band met de muziekwereld blijft versterken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...