Raymond Weild lanceert Nabucco BRIT Awards Limited Edition

De Zwitserse luxe horlogemaker Raymond Weil is de officiële horloge- en timingpartner bij de BRIT Awards, de meest prestigieuze prijsuitreiking voor muziek in het VK.
De twee partijen hebben zojuist een verlenging van hun partnerschap aangekondigd, dat tot ten minste 2016 zal doorgaan.
Het bedrijf heeft een speciale editiecollectie ontworpen met een unieke feestelijke BRIT Awards Nabucco automatische chronograaf. De 85 stukken worden backstage gepresenteerd aan genomineerden, presentatoren en artiesten tijdens de show, die dit jaar zal plaatsvinden in The O2 Arena, in Londen, op 19 februari 2014.
Er zal een beperkt aantal uurwerken beschikbaar zijn voor de retailmarkt. Beide partijen hebben gezegd erg blij te zijn met de voortdurende samenwerking, waarbij Elie Bernheim, de directeur van Raymond Weil, de overeenkomsten tussen muziek en uurwerken onderstreept, waar inspiratie en precisie beide buitengewoon belangrijk zijn, terwijl ook het belang wordt benadrukt dat het partnerschap heeft gehad in de het succes van het bedrijf.
Maggie Crow, directeur van BPI, heeft haar vreugde uitgesproken over de uitbreiding van de associatie van de Awards met het prestigieuze merk.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...