Phillips Perpetual biedt zeldzame F.P. Journe Sonnerie Souverain Te Koop aan

Journe Sonnerie Souverain

Phillips Perpetual heeft aangekondigd dat ze een zeldzaam F.P. Journe Sonnerie Souverain-horloge te koop aanbieden namens een belangrijke verzamelaar. Het horloge is een van de meest significante en zeldzame polshorloges van het merk en is geproduceerd in een oplage van minder dan 50 exemplaren. Het horloge is uitgebracht in 2006 en werd al snel een van de meest gewilde complicaties in de horlogewereld.

Het F.P. Journe Sonnerie Souverain-horloge is ontworpen en gemaakt door meester horlogemaker F.P. Journe en is uitgerust met een klokkenspel-model. De complicatie was zo complex om te produceren dat slechts twee horlogemakers in zijn atelier gecertificeerd waren om het te maken, wat betekent dat slechts vier stukken jaarlijks de workshops verlieten. Het horloge resulteerde in 10 patenten en won een GPHG-prijs.

Het horloge is gestopt met productie in 2018, wat betekent dat er ooit minder dan 50 voorbeelden zijn gemaakt en elk werd gegraveerd met de naam van de koper om ze te personaliseren. Dit voorbeeld uit 2008 is gegraveerd met de naam "Gabrielle" en wordt geleverd met een assortiment verzegelde vervangende componenten om ervoor te zorgen dat het horloge vele generaties lang meegaat. Het horloge wordt gepresenteerd in de originele inbouwdoos, samen met loep, polijstdoek, certificaat, extra componenten, gesp, inzetsluiting en gebruikershandleiding.

De F.P. Journe Sonnerie Souverain wordt aangeboden door Phillips Perpetual en vermeld als Price on Application. Op de website van Phillips Perpetual wordt het horloge beschreven als een definitief stuk geschiedenis van het merk en een van de toppen van de horlogemakerij. Hoewel er al sinds de 19e eeuw zakhorloges bestaan met een klokkenspel-model, was deze complicatie die enorme technische uitdagingen biedt bij het creëren van een compact, automatisch klinkend kaliber niet eerder gezien in een polshorloge vóór 1992, toen het werd beheerst door de grote Philippe Dufour.

Elk horloge zou de naam van de eigenaar dragen, als een ode aan de persoonlijke touch van elk van deze meesterwerken en het belang van de klant met een set accessoires om de levensduur van het horloge te garanderen en het onderhoud te vergemakkelijken. Het bezit van zo'n complicatie wordt beschouwd als het toppunt van elke collectie, het bezitten van een Grande en Petite Sonnerie van FP Journe is geschiedenis bezitten. Het F.P. Journe Sonnerie Souverain-horloge is een eerbetoon aan een van de grootste horlogemakers die ooit hebben geleefd en een voorbeeld van het ware DNA van dit geweldige merk.

Helaas bevat de oorspronkelijke tekst geen informatie over de technische details of materialen van het F.P. Journe Sonnerie Souverain-horloge dat te koop wordt aangeboden door Phillips Perpetual namens een belangrijke verzamelaar.

Als algemene informatie, horloges van F.P. Journe worden over het algemeen geproduceerd met hoogwaardige materialen zoals 18 karaat goud, platina en titanium. Deze horloges hebben doorgaans ook complicaties van de hoogste kwaliteit, en elk onderdeel wordt met de hand gemaakt om de precisie en kwaliteit te waarborgen.

Als het gaat om de technische specificaties van het Sonnerie Souverain-horloge, zijn er echter geen details beschikbaar in de oorspronkelijke tekst. Het is mogelijk dat deze informatie beschikbaar is voor potentiële kopers of horloge-experts die geïnteresseerd zijn in het horloge. In het algemeen worden de technische specificaties van hoogwaardige horloges zoals deze vaak beschouwd als belangrijke informatie voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen of verzamelen van dergelijke horloges.

Bezoek Website
Phillips Perpetual biedt zeldzame F.P. Journe Sonnerie Souverain Te Koop aan
Phillips Perpetual biedt zeldzame F.P. Journe Sonnerie Souverain Te Koop aan
Phillips Perpetual biedt zeldzame F.P. Journe Sonnerie Souverain Te Koop aan