Olsen-tweeling en Damien Hirst presenteren tassen van $55.000

De Olsen-tweeling ontwerpt al geruime tijd luxe rugzakken, voor hun inmiddels gerenommeerde luxemerk The Row. Geprijsd op ongeveer €39.000 per stuk, zijn de zeer prachtige (en dure) tassen ontworpen door Mary Kate en Ashley Olsen gemaakt van krokodillenleer. Maar voor sommige mensen is exclusief en prijzig misschien niet genoeg, daarom werkte de Olsen-tweeling samen met de beroemde kunstenaar Damien Hirst om een collectie van negen luxe tassen te ontwerpen die nog duurder zijn.
De prachtige tassen zijn voorzien van spotschilderijen gesigneerd door Hirst naast thema's van medicijnkasten. Elk van deze 9 tassen is ofwel gegarneerd met veelkleurige vlekken of ornamenten die lijken op medicatiepillen. Ze hebben ook ongeveer dezelfde vorm als de bovengenoemde, naar verluidt verkrijgbaar in het zwart met sporten variërend van goud, zilver tot veelkleurig, of met veelsoortige gekleurde pillen.
Wat nog verrassender is naast de ontwerpen die we hier hebben getoond, is de prijs - €55.000 per pop. Hoewel te weinig mensen ooit zullen kunnen genieten van het meenemen van een van deze, is de eenmalige collectie tassen van The Row echt verbluffend.