Nieuwe Hermès H08 horloges: Sportief en elegant met kleurrijke accenten en lichtgewicht composietkast

Hermès breidt zijn H08-collectie uit met een serie nieuwe ontwerpen voor Watches & Wonders 2023. Deze nieuwste serie horloges is ontworpen door Philippe Delhotal en beschikt over een kussenachtige behuizing van meerdere lagen composietmateriaal, afgewerkt met aluminized glasvezel. De vier horloges zijn verkrijgbaar in felgele, -groene, -blauwe en -oranje tinten en hebben elk een gestructureerde rubberen band in bijpassende kleur. De dials zijn voorzien van grijze uurmarkeringen van silica-composiet bedekt met SuperLumiNova en de uren- en minutenwijzers zorgen voor een duidelijke weergave. De Hermès H08 wordt aangedreven door het in-house kaliber H1837 en heeft een gangreserve van 50 uur.

De kussenvormige behuizing is gemaakt van gevlochten glasvezelcomposiet dat is gecoat met aluminium- en leisteenpoeder. Dit zorgt voor een hoge bescherming die zowel resistent als licht is om te dragen. De satijngeborstelde en gepolijste titanium lunette maakt het middelste gedeelte van de behuizing af en de zwarte PVD-gecoate kroon heeft een mono-pusher op 3 uur. Deze knop fungeert als de start-, stop- en resetfunctie van het horloge.

De nieuwe Hermès H08-modellen hebben een sportieve, chique uitstraling en zijn ontworpen als een veelzijdig, all-terrain horloge. De vier kleuren, geel, groen, blauw en oranje, zijn toegepast op de 5-minutenmarkeringen van de minuuttrack, de gelakte secondewijzer en de horlogeglasafdichting en voegen een vleugje moderniteit toe aan de sobere grijze wijzerplaat. Het horloge wordt geleverd met een gestructureerde en "geweven" rubberen band in bijpassende kleur. De Hermès H08-modellen zijn te vinden op de website van het merk en hebben een verkoopprijs van EUR 7.000.

Naast de vier modellen van Watches & Wonders 2023 heeft Hermès ook een nieuwe H08-variant gelanceerd in Rose Gold en Titanium. Dit horloge, ook ontworpen door Philippe Delhotal, heeft een diep rose gouden kast, een zwarte keramische lunette en is afgewerkt met een zwarte rubberen of stoffen band in zwart en antraciet. De Hermès H08 in Rose Gold en Titanium wordt aangedreven door het Hermès H1837 mechanische zelfopwindende uurwerk en heeft een gangreserve van 45 uur. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en heeft een anti-reflecterende saffierkristallen wijzerplaat.

De Hermès H08 in Rose Gold en Titanium heeft een opvallend ontwerp met een kussenachtige behuizing die is samengesteld uit een zwarte DLC-behandelde titanium achterkant en een middengedeelte van diep rose goud. Het horloge heeft een zwarte keramische lunette met een satijngeborstelde sunburst-afwerking en een spiegelgepolijste chamfer. De wijzerplaat heeft een zwarte en zwarte-gouden afwerking en de Arabische cijfers zijn gecoat met Super-LumiNova. De minuten zijn aangegeven met een zwarte nikkelbehandeling en het horloge heeft een datumvenster tussen 4 en 5 uur.

De nieuwe Hermès H08-variant wordt aangedreven door het in-house kaliber H1837, dat is vervaardigd in Zwitserland en een frequentie van 28.800 trillingen per uur heeft. Het horloge heeft een gangreserve van 45 uur en is waterbestendig tot 100 meter. Het horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen of zwarte en antraciete stoffen band met een titanium DLC-vouwsluiting.

De Hermès H08 in Rose Gold en Titanium is een sportief horloge met een elegante uitstraling. Het horloge is een perfect voorbeeld van de precisie, kwaliteit en esthetische waarde waar Hermès bekend om staat.

  • De Hermès H08 is een sportief-chique horloge met een kussenachtige behuizing van meerdere lagen composietmateriaal en aluminized glasvezel. Het horloge is ontworpen door Philippe Delhotal en is verkrijgbaar in vier felle kleuren - geel, groen, blauw en oranje.
  • De kussenvormige behuizing is gemaakt van gevlochten glasvezelcomposiet dat is gecoat met aluminium- en leisteenpoeder. Dit zorgt voor een hoge bescherming die zowel resistent als licht is om te dragen.
  • De satijngeborstelde en gepolijste titanium lunette maakt het middelste gedeelte van de behuizing af en de zwarte PVD-gecoate kroon heeft een mono-pusher op 3 uur. Deze knop fungeert als de start-, stop- en resetfunctie van het horloge.
  • De wijzerplaat van de Hermès H08 heeft een grijze kleur met silica-composiet uurmarkeringen bedekt met SuperLumiNova. De kleuren geel, groen, blauw en oranje zijn toegepast op de 5-minutenmarkeringen van de minuuttrack, de gelakte secondewijzer en de horlogeglasafdichting en voegen een vleugje moderniteit toe aan de sobere wijzerplaat.
  • De Hermès H08 wordt aangedreven door het in-house kaliber H1837, dat is vervaardigd in Zwitserland en een frequentie van 28.800 trillingen per uur heeft. Het horloge heeft een gangreserve van 50 uur en is waterbestendig tot 100 meter.
  • Elk horloge uit de Hermès H08-collectie wordt geleverd met een gestructureerde en "geweven" rubberen band in bijpassende kleur.
  • Naast de vier modellen van Watches & Wonders 2023 heeft Hermès ook een nieuwe H08-variant gelanceerd in Rose Gold en Titanium. Dit horloge heeft een diep rose gouden kast, een zwarte keramische lunette en is afgewerkt met een zwarte rubberen of stoffen band in zwart en antraciet.
  • De Hermès H08 in Rose Gold en Titanium wordt aangedreven door het Hermès H1837 mechanische zelfopwindende uurwerk en heeft een gangreserve van 45 uur. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en heeft een anti-reflecterende saffierkristallen wijzerplaat.

 

Bezoek Website
Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...