Nieuw Girard-Perregaux WW.TC chronograaf horloge

De geschiedenis van het WW.TC (wat staat voor World Wide Time Control) begint in 2000 toen de Zwitserse fabrikant Girard-Perregaux de serie op de markt bracht. Naarmate de tijd verstreek, hebben we een hoop variaties op de WW.TC gezien, een beter dan zijn voorganger.
De nieuwste versie in de serie werd onlangs aangekondigd door de legendarische maker van uurwerken. Het pronkt met rode sleutelelementen, zwarte subwijzerplaten en een zilverachtige hoofdwijzerplaat, die allemaal heel mooi contrasteren.
Het belangrijkste aspect van dit uurwerk is het feit dat het tegelijkertijd de tijden van alle 24 tijdzones over de hele wereld weergeeft, geholpen door de witte en zwarte wijzerplaat. Het geeft ook kleine seconden weer, de datum, heeft een dag- en nachtindicator en een chronograaffunctie. De kast, vastgemaakt aan een alligatorhuidband en een opvouwbare stalen sluiting, is gemaakt van roestvrij staal, heeft een diameter van 43 millimeter en herbergt een Manufacture GPO33co-uurwerk, dat een wereldtijdindicator en een chronograaf samenbrengt.
Ondersteund door een gangreserve van 46 uur en 30 meter waterbestendigheid, is het 13 inch automatische kaliber een waar staaltje techniek.
De gloednieuwe WW.TC Chronograph gesigneerd Girard-Perregaux is te koop voor €16.800.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...