Montblanc's Collection Villeret 1858 onthuld op SIHH

Ter gelegenheid van de SIHH 2013 in Genève heeft MontBlanc niet alleen de Collection Princesse Grace de Monaco gepresenteerd, die we al hebben gepresenteerd, maar ook de Collection Villeret 1858, een andere limited edition collectie elegante uurwerken.
Inbegrepen in deze prachtige collectie zijn de gloednieuwe en exclusieve ExoTourBillon Chronographe modellen naast een unieke versie voor de dames. Er is niets bijzonders nieuws aan de ExoTourBillon LE8 (109151), behalve dat het de drager een indrukwekkend mooi uitzicht biedt over de tourbillon binnenin. Een ander interessant kenmerk van dit uurwerk is de 18-karaats gouden wijzerplaat die zorgt voor een driedimensionaal effect.
De wijzerplaat, als je geen voorkeur geeft aan goud, of als je de prijs niet kunt betalen, is ook verkrijgbaar in zilvergrijs. Het dameshorloge, de Villeret Seconde Authentique, is buitengewoon vrouwelijk, pronkt met een stijlvolle parelmoer wijzerplaat naast wat diamanten schittering. Het beschikt ook over een nogal intrigerende concave bezel, behandeld koepelvormig saffierglas dat de wijzerplaat actief beschermt, een prachtig handgewikkeld mechanisch uurwerk en een verbluffende 18-karaats roodgouden kast. De uurwerken zijn geprijsd op basis van hun waarde - €264.127 voor de ExoTourBillon en €108.360 voor de Seconde Authentique.
Voorbij de kostbaarheid kijken, zijn deze uurwerken absoluut verbluffend, helemaal.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...