Montblanc lanceert zijn Extreme 3.0 collectie voor de zomer van 2022

Montblanc heeft onlangs de lancering van hun nieuwe productlijn, Montblanc 'Extreme 3.0', aangekondigd. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige lederwaren, accessoires en uurwerken. De collectie bevat grote tassen, kleine accessoires, aktetassen, rugzakken en meer. Een aantal hoogtepunten van de collectie zijn de middelgrote en grote zwarte leren rugzakken met grosgrain-behandeling en de kenmerkende 'M Lock 4810'-sluiting van Montblanc.

Daarnaast zijn er ook crossbody 'Sling Bags' en 'Chest Bags' verkrijgbaar in groen leer. Er is ook een compacte portemonnee beschikbaar in zowel groen als zwart leer, samen met een sleutelzakje voor creditcards, een minizakje en een kaarthouder, waardoor consumenten goed zijn uitgerust voor de 'vele wendingen van dagelijkse avonturen'. De producten zijn verkrijgbaar op de website van Montblanc in verschillende prijscategorieën.

De Montblanc Extreme 3.0 collectie is ontworpen voor zowel zakelijk als dagelijks gebruik. De collectie is gemaakt van hoogwaardig leer en is waterbestendig en slijtvast. De tassen in de collectie hebben verschillende vakken en compartimenten voor het opbergen van persoonlijke spullen en zakelijke benodigdheden, zoals laptops en documenten. De collectie bevat ook portefeuilles met verschillende compartimenten voor het opbergen van creditcards, contant geld en persoonlijke identificatiedocumenten.

De notitieboekjes in de collectie zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een duurzame lederen kaft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn perfect voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of voor persoonlijk gebruik. De telefoonhoesjes in de collectie zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden bescherming voor de smartphone. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

De Montblanc Extreme 3.0 collectie is vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en stijl te bieden. De collectie biedt een tijdloze esthetiek die perfect past bij de moderne levensstijl en is ideaal voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

De Montblanc Extreme 3.0 collectie is gemaakt van innovatief leder met een opvallende koolstofvezelstructuur. Het leer is waterbestendig en slijtvast, wat de duurzaamheid van de producten verhoogt en ze geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

De tassen in de collectie hebben verschillende opbergvakken en compartimenten, waaronder een vak voor een laptop en andere zakelijke benodigdheden. De Montblanc 'M Lock 4810' sluiting is ontworpen om de inhoud van de tas veilig te houden en een gemakkelijke toegang tot de inhoud te bieden.

De portefeuilles in de collectie zijn voorzien van een RFID-blokkerende voering, die de creditcardgegevens beschermt tegen skimming en andere vormen van identiteitsdiefstal. De portefeuilles hebben ook verschillende vakken en compartimenten voor het opbergen van contant geld, creditcards en andere persoonlijke identificatiedocumenten.

De notitieboekjes in de collectie hebben verschillende pagina-indelingen, waaronder gelinieerd, blanco en geruit papier. De kaft van het notitieboekje is gemaakt van duurzaam leer en heeft een opvallende koolstofvezelstructuur.

De telefoonhoesjes in de collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en zijn ontworpen om bescherming te bieden voor de smartphone. Het leer is zacht en flexibel en biedt een goede grip op de telefoon. Het ontwerp van de hoesjes is slank en minimalistisch, wat perfect past bij de moderne levensstijl.

De Montblanc Extreme 3.0 collectie is een eerbetoon aan de pioniersgeest van Montblanc, die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve en hoogwaardige producten voor de moderne levensstijl. De collectie is nu verkrijgbaar via de website van Montblanc en in geselecteerde winkels wereldwijd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...