Michelin en Bamford London pakken uit met B347 Pilot Sport Chronograaf

Michelin en Bamford London pakken uit met B347 Pilot Sport Chronograaf

Bamford London heeft samengewerkt met bandenfabrikant Michelin voor een nieuwe limited edition versie van zijn B347 monopusher chronograaf. De 41,5 mm Michelin x Bamford London B347 Pilot Sport heeft een rubberen band gemaakt van gerecyclede Michelin Pilot Sport 5-testbanden met een unieke gele vlek en een reproductie van het loopvlakpatroon van de band.

Wat begon als een gloeilampmoment, stond naast een line-up van Porsches tijdens een autobijeenkomst met een vriend die bij Michelin werkt, heeft zich ontwikkeld tot deze verbluffende vertoning van twee baanbrekende merken, zegt oprichter George Bamford.

Het race-geïnspireerde ontwerp, lichtgewicht carbon body, waarbij het gerecyclede bandenrubber is geïntegreerd en dit wordt gemarkeerd door het loopvlakpatroon van hun nieuwste band toe te voegen - het werkt allemaal. De tachymeterschaal heeft een zwart-witte geruite vlagafwerking en Michelin-geel wordt gebruikt voor de wijzers. De 133-delige forged carbon limited edition wordt aangedreven door een Sellita SW510 automatisch uurwerk en wordt geleverd in een op maat gemaakte presentatiedoos met 'Bibendum' of Michelin Man. De Michelin x Bamford London B347 Pilot Sport is nu beschikbaar via Bamford London