Met Swarovski Encrusted HYLA GST Stofzuiger

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind dit ding nogal vreemd. We hebben nog geen stofzuigers op Luxatic, maar ik denk dat er voor alles een begin is. De met Swarovski Crystal Encrusted HYLA GST-stofzuiger is een geweldig apparaat voor huisvrouwen die zichzelf respecteren.
Vervaardigd door HYLA U.S. Gassmann, Inc., is dit luxe stuk volgens de maker de duurste stofzuiger van dit soort ter wereld. Het is met de hand ingelegd met 32.000 echte Swarovski-kristallen en heeft een glanzend zwart uiterlijk, inclusief chromen accenten en elegante carbon afwerking.
De ontwerpers hebben meer dan 100 uur besteed aan het monteren van de kristallen erop. Een modern, ultramodern apparaat, de Swarovski Crystal Encrusted HYLA GST-stofzuiger werkt op Geyser Separator Technology, ook wel bekend als GST, een innovatief systeem dat alleen water gebruikt om de opgezogen deeltjes te filteren.
Water is uiterst efficiënt in het opvangen van vuil, allergenen en stof. De stofzuiger gebruikt lucht om vuil op te zuigen door een waterbad, terwijl een speciaal ontworpen deler het water van de lucht scheidt, waardoor uitsluitend verse lucht wordt teruggevoerd naar de omgeving.
Yasmine Gassmann, de 10-jarige dochter van de HYLA Amerikaanse importeurs Hartmut en Filiz Gassmann, is het beeld van dit apparaat. Ze lijkt verkleed te zijn als Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's en gebruikt de outfit om het stuk te presenteren. Geen wonder dat het maar liefst €21.900 kost.
De glamoureuze Swarovski HYLA - €21.900 met de hand bezet met 32.000 kristallen.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...