Met Nouvel Heritage kunt u uw eigen edelsteenoorbellen ontwerpen

Als de geschiedenis ons heeft gedacht, mannen, is alles dat geen twee vrouwen hetzelfde zijn; als zodanig zouden hun stijl, gevoel voor mode en accessoires even verschillend moeten zijn. Dat is precies waarom Nouvel Heritage hoopt de intieme band tussen juwelen en de drager terug te brengen door een collectie op maat ontworpen sieraden voor te stellen. Hun op maat gemaakte stukken gebruiken kleurrijke en vrij zeldzame edelstenen, wat resulteert in prachtige creaties van kunstenaarschap en passie. De creaties van Nouvel Heritage kunnen in principe door alles worden beïnvloed, van traditionele Keltische ringen tot de flamboyante kostuumstukken uit de jaren 1920. Er werden unieke stukken gemaakt om het karakter en de stijl van elk individu vast te leggen, elk van hen werd met de hand gemaakt in een familiebedrijf aan de populaire Rue de la Paix in Parijs. Individueel gemaakt door de 35 meesterjuweliers van het bedrijf, deze stukken zijn de ideale keuze voor diegenen onder u die op zoek zijn naar een op maat gemaakt stuk.

De unieke collectie van het merk bevat op maat ontworpen oorbellen, op specificaties van de klant, gegraveerd met hun naam. Vervolgens maakt de Ton Baiser-collectie gebruik van smartphones en laserprinten om een gepersonaliseerde kus te graveren op een kleine diamant-, malachiet- of tijgeroogbedeltje, terwijl de Transform-collectie bestaat uit verschillende verwisselbare stukken en de Signature-collectie de eenvoudigste van de vier is, met basic halskettingen en armbanden om te graveren. Nouvel Heritage gebruikt 18-karaats goud voor de meeste van hun stukken, terwijl het ook edelstenen zoals toermalijn, opalen, saffieren en ruggengraat over diamanten bevat. De op maat ontworpen sieraden zijn online beschikbaar, met prijzen variërend tussen €700 en €22.150, afhankelijk van uw persoonlijke keuzes.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...