LVMH Ventures investeert in mode label Aimé Leon Dore

LVMH heeft geïnvesteerd in Aimé Leon Dore, een New Yorks modelabel dat zich richt op modecollecties en samenwerkingen met gerenommeerde labels zoals Clarks, Drake's en New Balance. LVMH Luxury Ventures, een tak van LVMH die zich richt op investeringen in opkomende merken, heeft een minderheidsbelang genomen in het label. Hoewel de precieze waarde van de deal niet bekend is gemaakt, zal Aimé Leon Dore, dat in 2014 werd opgericht door Teddy Santis, haar hoofdkantoor in New York behouden en steun en begeleiding ontvangen van LVMH.

Santis werd vorig jaar benoemd tot Creative Director van New Balance's Made in USA-lijn, waarmee hij zijn creatieve talent en visie in de sport- en modesector heeft bewezen. Het merk heeft ook aangekondigd begin dit jaar een winkel in Londen te openen, wat een belangrijke stap zal zijn in zijn wereldwijde uitbreidingsplannen.

Door de investering van LVMH kan Aimé Leon Dore profiteren van het uitgebreide netwerk en de rijke geschiedenis van LVMH in het laten groeien van uitzonderlijke merken. In een verklaring zei Santis dat de samenwerking met LVMH een unieke kans biedt om het volgende hoofdstuk van de groei van Aimé Leon Dore te stimuleren.

De investering in Aimé Leon Dore door LVMH Luxury Ventures is een bewijs van de strategie van LVMH om te investeren in opkomende merken en om te blijven groeien in de steeds veranderende wereld van de mode.

Aimé Leon Dore staat bekend om zijn unieke, moderne en toch tijdloze esthetiek, die geïnspireerd is door de straten van New York. Het merk heeft een grote aanhang gekregen vanwege zijn kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende vakmanschap, die allemaal worden geproduceerd in New York.

De investering van LVMH in Aimé Leon Dore is een belangrijke stap voor het label, dat kan profiteren van de uitgebreide kennis en expertise van LVMH op het gebied van luxe merken en mode. Het zal Aimé Leon Dore helpen om zijn merk te laten groeien en uit te breiden naar nieuwe markten, terwijl het toch trouw blijft aan de unieke esthetiek en kwaliteit van het label.

LVMH Luxury Ventures heeft ook geïnvesteerd in andere opkomende merken, zoals Madhappy en Gabriela Hearst, en is van plan om in de toekomst meer investeringen te doen in de mode- en luxesector. Het is duidelijk dat LVMH zich wil blijven positioneren als een toonaangevende speler in de mode-industrie en wil investeren in merken die innovatie en creativiteit belichamen.

Het partnerschap tussen Aimé Leon Dore en LVMH biedt een win-winsituatie voor beide partijen. LVMH heeft toegang tot de expertise van Aimé Leon Dore op het gebied van eigentijdse mode, wat kan bijdragen aan de groei van LVMH in dit marktsegment. Aimé Leon Dore zal op zijn beurt kunnen profiteren van de expertise van LVMH op het gebied van luxe mode en marketing om zijn merk wereldwijd bekend te maken.

Het partnerschap zal Aimé Leon Dore ook in staat stellen om te investeren in nieuwe technologieën en productiemethoden die de duurzaamheid van het merk zullen vergroten, zoals eco-vriendelijke materialen en productiemethoden met een lage impact op het milieu.

Bovendien is het partnerschap tussen Aimé Leon Dore en LVMH een signaal van de verschuiving in de mode-industrie, waarin duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid steeds belangrijker worden. Het biedt een voorbeeld voor andere merken om te investeren in duurzaamheid en om samen te werken met andere bedrijven om deze doelen te bereiken.

De investering van LVMH in Aimé Leon Dore is dan ook een positieve ontwikkeling voor beide bedrijven en voor de mode-industrie als geheel. Het zal Aimé Leon Dore helpen om verder te groeien en zijn positie in de markt te verstevigen, terwijl het LVMH zal helpen om zijn leidende positie in de luxe mode-industrie te behouden.

Over Aimé Leon Dore

Aimé Leon Dore is een in New York gevestigd modelabel dat in 2014 werd opgericht door Teddy Santis. Het label staat bekend om zijn eigentijdse modecollecties die zich richten op het samenvoegen van klassieke Amerikaanse stijlen met eigentijdse mode.

Aimé Leon Dore heeft een grote aanhang gekregen vanwege de kwaliteit van zijn producten en het vakmanschap waarmee ze worden geproduceerd. Het label produceert al zijn producten in New York en gebruikt alleen hoogwaardige materialen en productiemethoden.

Aimé Leon Dore biedt een breed scala aan kledingstukken, accessoires en schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Enkele van de meest populaire producten van het merk zijn:

  • T-shirts: Aimé Leon Dore staat bekend om zijn T-shirts van hoge kwaliteit, die zijn gemaakt van zachte en duurzame materialen en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en prints.

  • Sweaters en truien: Het merk biedt een breed scala aan sweaters en truien die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kasjmier en wol.

  • Broeken en shorts: Aimé Leon Dore heeft een verscheidenheid aan broeken en shorts, waaronder chino's, cargobroeken en joggingbroeken, die allemaal zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen voor comfort en stijl.

  • Accessoires: Het merk biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder hoeden, tassen en sjaals, die allemaal zijn ontworpen om te passen bij de stijl van het merk.

  • Schoenen: Aimé Leon Dore heeft een samenwerking met New Balance en biedt een verscheidenheid aan sneakers en laarzen, die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor comfort en stijl.

Al deze producten zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in tijdloze en kwalitatief hoogwaardige kledingstukken en accessoires.

Het merk heeft ook samengewerkt met andere gerenommeerde merken, zoals Clarks, Drake's en New Balance, waarvoor Teddy Santis vorig jaar werd benoemd tot Creative Director van New Balance's Made in USA-lijn.

Aimé Leon Dore heeft een unieke esthetiek die geïnspireerd is door de straten van New York. Het label richt zich op tijdloze, moderne stukken die gemakkelijk te combineren zijn en geschikt zijn voor elke gelegenheid. Het merk heeft ook een uitgesproken sociale verantwoordelijkheid en is van plan om te investeren in nieuwe technologieën en productiemethoden om duurzaamheid te vergroten.

Naast zijn kledinglijn heeft Aimé Leon Dore ook een uitgebreide collectie accessoires, waaronder hoeden, tassen en schoenen. Het label is ook bekend om zijn limited edition collecties die zeer gewild zijn onder verzamelaars en mode-liefhebbers over de hele wereld.

Het succes van Aimé Leon Dore kan worden toegeschreven aan het feit dat het merk erin slaagt om klassieke Amerikaanse stijlen op een eigentijdse en unieke manier te presenteren. Het merk combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne ontwerpen en materialen, wat resulteert in hoogwaardige kledingstukken en accessoires die tijdloos zijn.

Met zijn investering in Aimé Leon Dore toont LVMH aan dat het merk potentieel heeft om verder te groeien en uit te breiden op wereldschaal. Het partnerschap zal Aimé Leon Dore helpen om toegang te krijgen tot het uitgebreide netwerk van LVMH en om te profiteren van de expertise van het bedrijf op het gebied van luxe mode en marketing.

Aimé Leon Dore heeft zich bewezen als een van de meest veelbelovende opkomende merken in de mode-industrie. Met zijn unieke esthetiek, hoogwaardige producten en sterke toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, heeft het merk zichzelf gepositioneerd als een leider in de moderne mode-industrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...