Ralph Lauren lanceert Black Safari - een unieke uurwerkcollectie geïnspireerd op Afrikaanse safari s

Door de decennia heen heeft safari altijd gediend als een bron van inspiratie voor de creatieve geest van Ralph Lauren. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide collectie producten, variërend van zonnebrillen tot parfums, die de wilde maar tegelijkertijd prachtige aard van het Afrikaanse landschap weerspiegelen. Deze keer lanceert het Franse luxemerk een exclusieve set Zwitserse horloges, genaamd 'Black Safari'.

Het hoogtepunt van deze collectie is de Black Safari Flying Tourbillon, aangedreven door het automatische mechanische Calibre RL167 uurwerk. Dit uurwerk stelt de drager in staat om de complexiteit van het mechanisme te bewonderen door een opening in de wijzerplaat, met een blik op het hart van het uurwerk. De matzwarte wijzerplaat, gekenmerkt door diep gegraveerde concentrische groeven rond de 12-uursmarkering, wordt omlijst door rijk bruin iepenhout. Dit ontwerp herinnert aan Ralph Laurens klassieke Bugatti uit 1938 en geeft het horloge een robuuste en avontuurlijke uitstraling.

De RL67 Chronometer, het tweede horloge in deze reeks, heeft een zwarte roestvrijstalen kast, beschikbaar in maten van 45 en 39 millimeter. Dit uurwerk is waterbestendig tot een diepte van 100 meter. In het hart van het horloge bevindt zich het automatische mechanische calibre RL300-1 uurwerk, dat een gangreserve van 42 uur biedt. Dit uurwerk is met de hand afgewerkt met verticale Côtes de Genève strepen en een cirkelvormige korrelige structuur, beter bekend als perlage.

De 'Black Safari' collectie van Ralph Lauren illustreert niet alleen de liefde van de ontwerper voor avontuur en natuur, maar ook zijn vastberadenheid om vakmanschap van het hoogste niveau te bieden, een waardevolle toevoeging aan de wereld van luxe horloges.

De zorgvuldig geselecteerde materialen en gedetailleerde afwerking zijn een opvallende eerbetoon aan Ralph Laurens toewijding aan uitmuntendheid in ontwerp en vakmanschap. De twee horloges uit de 'Black Safari' collectie stralen een subtiele maar onmiskenbare luxe uit, kenmerkend voor het merk.

De Black Safari Flying Tourbillon, met zijn opvallende wijzerplaat en elegante iepenhouten rand, belichaamt de safari-avontuurgeest. De band is gemaakt van het fijnste kalfsleer, wat bijdraagt aan de robuuste en avontuurlijke uitstraling van het horloge. De Black Safari Flying Tourbillon combineert een uniek en verfijnd ontwerp met een geavanceerd uurwerk, het perfecte accessoire voor de moderne en avontuurlijke man.

De RL67 Chronometer, daarentegen, is meer dan een louter functioneel instrument. De roestvrijstalen kast en de ambachtelijke afwerking getuigen van het vakmanschap en de aandacht voor detail die in dit horloge zijn geïnvesteerd. Het automatische mechanische calibre RL300-1 uurwerk zorgt voor precisie en betrouwbaarheid, en de waterbestendigheid tot 100 meter maakt het een robuuste keuze voor elke gelegenheid. De bruinleren band brengt een tijdloze touch aan het ontwerp, waardoor het horloge zowel elegant als veelzijdig is.

Zo is de 'Black Safari' collectie van Ralph Lauren veel meer dan een serie luxe horloges; het is de uitdrukking van de visie van een ontwerper die geïnspireerd is door de schoonheid en wildheid van de natuur, en deze visie tot leven brengt met meesterlijk vakmanschap. Het is een eerbetoon aan de avontuurlijke geest, het ongetemde landschap van Afrika en de verfijning van klassieke auto's zoals de Bugatti uit 1938. Elk horloge in deze collectie is een waar kunstwerk, ontworpen om niet alleen de tijd te meten, maar ook om de essentie van avontuur en elegantie vast te leggen.

Collectie Black Safari Ralph Lauren

  • Black Safari Flying Tourbillon: Dit hoogwaardige horloge trekt meteen de aandacht met zijn bijzondere wijzerplaat en de aantrekkelijke combinatie van materialen. Het uurwerk wordt aangedreven door het automatische mechanische Calibre RL167, zichtbaar door een opening in de wijzerplaat, het hart van het uurwerk. De matzwarte wijzerplaat is versierd met diep gegraveerde concentrische groeven rond de 12-uursmarkering en wordt omlijst door een rand van rijk bruin iepenhout. Dit ontwerp roept niet alleen de herinnering op aan Ralph Laurens klassieke Bugatti uit 1938, maar geeft het horloge ook een robuuste en avontuurlijke uitstraling. De band van het horloge is gemaakt van fijn kalfsleer, wat bijdraagt aan het uiterlijk van het stuk.

  • RL67 Chronometer: Dit horloge is een toonbeeld van functionaliteit en subtiele luxe. De kast van de RL67 Chronometer is gemaakt van zwart roestvrij staal en is verkrijgbaar in maten van 45 en 39 millimeter. Het hart van het horloge bevat het automatische mechanische calibre RL300-1 uurwerk, dat een gangreserve van 42 uur heeft. Het horloge is ook waterbestendig tot een diepte van 100 meter. Het model RL67 is voorzien van een hoogwaardige bruinleren band, wat het ontwerp een tijdloze en veelzijdige uitstraling geeft. Het uurwerk is met de hand afgewerkt met verticale Côtes de Genève strepen en een cirkelvormige korrelige structuur, beter bekend als perlage.

De collectie is niet alleen een schitterende weergave van luxe, maar ook een weerspiegeling van Ralph Laurens passie voor avontuur en de natuur. Elk horloge in de collectie is een meesterwerk dat de schoonheid van het Afrikaanse landschap en de opwinding van het avontuurlijke leven belichaamt.

De Black Safari Flying Tourbillon staat centraal in de collectie. Het horloge vangt de essentie van safari-avonturen met zijn gedurfde en robuuste ontwerp. Het zwarte, matte wijzerplaat met zijn diep gegraveerde concentrische groeven en de elegante rand van bruin iepenhout stralen een gevoel van luxe en avontuur uit. De zichtbare Calibre RL167 beweging door de opening in de wijzerplaat voegt een element van technische verfijning toe, waardoor het horloge niet alleen een stijlvol accessoire is, maar ook een bewijs van uitzonderlijk vakmanschap.

De RL67 Chronometer vult de collectie aan met zijn eigen unieke charme. Het zwarte roestvrijstalen kast, beschikbaar in twee maten, maakt het horloge geschikt voor verschillende polsmaten en stijlvoorkeuren. De RL300-1 beweging biedt niet alleen een indrukwekkende gangreserve van 42 uur, maar is ook bestand tegen water tot een diepte van 100 meter, waardoor het horloge ideaal is voor zowel dagelijkse activiteiten als avontuurlijke expedities. De bruinleren band voegt een klassieke en verfijnde touch toe, waardoor het horloge zowel praktisch als elegant is.

Wat de 'Black Safari' collectie echt onderscheidt, is de manier waarop deze de geest van safari avonturen met luxe en vakmanschap combineert. De collectie is een eerbetoon aan de ongerepte schoonheid van de natuur en de ongetemde geest van avontuur. Elk detail, van de keuze van materialen tot de fijne afwerking, is zorgvuldig overwogen om een collectie te creëren die zowel tijdloos als innovatief is.

Deze horloges zijn niet alleen tijdmeters; ze zijn symbolen van een levensstijl die avontuur, elegantie en een waardering voor fijn vakmanschap omarmt. Voor de moderne avonturier en liefhebber van luxe zijn de Black Safari Flying Tourbillon en RL67 Chronometer essentiële toevoegingen aan hun collectie, een perfecte weerspiegeling van de geest van Ralph Lauren en zijn eeuwige passie voor de schoonheid van de wereld om ons heen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...