Luxemerk Aman Essentials lanceert zijn eerste leercollectie

Luxemerk Aman Essentials lanceert zijn eerste leercollectie

De luxe lifestyle-groep Aman staat bekend om zijn eersteklas bestemmingservaringen over de hele wereld, inclusief resorts, hotels en spa's. Het bedrijf breidt dit jaar zijn positie verder uit en lanceert zijn eerste Leather Collection voor de zomer van 2022.

De Aman Essentials-vestiging van Aman, opgericht in 2018, heeft tot doel felbegeerde lifestyle-momenten te bieden die gemakkelijk toegankelijk zijn voor consumenten door geïnspireerde en op maat gemaakte producten.

De nieuwe Leather Collection van het merk versterkt dat gevoel met de introductie van 19 unieke items, waaronder paspoorthoezen, handtassen, portefeuilles en meer. Elk leerproduct wordt met de hand vervaardigd in Italië en Frankrijk, gebruikmakend van een authentiek constructieproces van ambachtelijke kalfs-, lams- en geitenhuid. Levendige kleurstellingen, Italiaanse hardware, ergonomische ritsen en autonoom vakmanschap ronden de fijn afgestemde aanpak bij het creëren van deze collectie af.

Kristina Romanova, CEO van Aman Essentials, bespreekt de achtergrond van het merk, samen met het doel van de leerintroductie: Als een gerespecteerd horecamerk dat voor het eerst werd gelanceerd in 1988 in Amanpuri, Phuket levert Aman een holistische levensstijl.

Deze levensstijl, gericht op uitzonderlijk design, welzijn en opvallende ervaringen die u verbinden met de bestemming, wordt nu vertaald in een productlijn. We leiden persoonlijk de creatieve aanpak en het ontwerp van de collecties met de hulp van het Aman Essentials-team en ontwerpadviseurs. Geïnspireerd door de architectuur, landschappen, verfijnde kleurenschema's en lokale culturen waar Aman-hotels aanwezig zijn, wat de visie ondersteunt om de beroemde Aman-levensstijl tot leven te brengen zijn we enthousiast over het vooruitzicht om te leveren waar onze gasten de afgelopen jaren om hebben gevraagd ttz de mogelijkheid om hun Aman-ervaring in hun dagelijks leven en routines te brengen. Of ze nu in een stadsbestemming zijn, tijd doorbrengen op vakantie met gezinnen of hun dagelijkse wellnessroutines oefenen, onze collecties zijn ontworpen om hun dagelijkse benodigdheden naar een hoger niveau te tillen om af te stemmen op de felbegeerde manier van leven van Aman laat de woordvoerder ons weten.

De ontwikkeling van de Leather Collection markeert een volgende stap in de visie van Aman om verder te gaan dan onze vastgoedervaringen voegt Mevrouw Romanova eraan toe.