Luxemerk Aman Essentials lanceert zijn eerste leercollectie

In de wereld van luxe en verfijning staat de naam Aman al lange tijd synoniem voor een ongeëvenaarde ervaring in gastvrijheid. Met haar serene resorts, die als rustpunten op prachtige locaties over de hele wereld te vinden zijn, heeft Aman Group een bijzondere plaats in het hart van menig reiziger veroverd. De stap naar een eigen leercollectie lijkt dan ook een natuurlijke evolutie van het merk Aman, dat nu onder de naam Aman Essentials haar elegante visie en esthetiek naar een nieuw domein uitbreidt.

De eerste leercollectie van Aman Essentials is met recht een reflectie van de filosofie van het merk: het creëren van producten die niet alleen tijdloos en elegant zijn, maar ook de rust en puurheid van de Aman-resorts belichamen. De nieuwe lijn bestaat uit een reeks lederen artikelen, waaronder handtassen, rugzakken, reistassen, portefeuilles en andere kleinere accessoires. Elk item is geproduceerd met een minutieuze aandacht voor detail en een focus op kwaliteit die consumenten gewend zijn van de hotelketen.

Het ontwerp van de collectie vindt inspiratie in de architectuur en het kleurenpalet van de Aman-resorts. De serene sfeer en de nadruk op ingetogen luxe vormen de basis voor de strakke lijnen en de gladde afwerking van de producten. Deze elementen benadrukken de luxe uitstraling van het leer en nodigen uit tot aanraken. De collectie is ontworpen om praktisch en veelzijdig te zijn; de items lenen zich perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

Aman Essentials laat zien dat het niet alleen gaat om uiterlijk vertoon. De materialen die gekozen zijn voor deze collectie, zijn duurzaam en ethisch verantwoord. Het hoogwaardige leer belooft mooier te worden naarmate het meer gedragen wordt, waardoor elk product een eigen karakter en geschiedenis ontwikkelt. Bovendien worden deze premium producten vervaardigd door ambachtslieden die hun vak tot in de puntjes beheersen, en op die manier traditionele technieken met moderne ontwerpen verweven.

De toewijding aan duurzaamheid is een ander aspect waar Aman om bekendstaat en dit wordt ook doorgevoerd in hun leercollectie. De focus ligt op milieuvriendelijkheid en verantwoorde productiemethoden. De leveranciers van het leer worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzame praktijken en aandacht voor dierenwelzijn. Het investeren in dergelijke ethisch geproduceerde lederwaren betekent dat klanten niet alleen een stukje luxe in huis halen, maar ook bijdragen aan een verantwoord consumptiepatroon.

De lancering van de collectie is begeleid met een marketingcampagne die de kernwaarden van Aman onderstreept: vrede, eenvoud en troost. Deze principes zijn niet alleen terug te vinden in de ervaringen die de Aman-resorts bieden, maar weerspiegelen zich in ieder aspect van de nieuwe leerlijn. Beschikbaarheid van de producten is wereldwijd gegarandeerd via de officiële website en in een select aantal boetieks.

Met deze eerste leercollectie zet Aman Essentials een stap in de richting van dagelijkse, bereikbare luxe. Het merk bewijst hiermee in staat te zijn om zijn waarden en esthetiek te vertalen naar producten die buiten de hospitality-sector vallen, waarmee ze een nieuwe markt aanspreken. In een tijd waarin consumenten steeds bewuster kiezen voor kwalitatieve en duurzame producten, positioneert Aman Essentials zich feilloos om aan deze vraag te voldoen. Met deze collectie laat Aman zien dat echte luxe niet alleen in onvergetelijke ervaringen schuilt, maar ook in de alledaagse momenten van schoonheid en kwaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...