Louis Vuitton enthousiasmeert met zomers geïnspireerde Knokke Bag 2023: een must-have luxe accessoire

De gerenommeerde Franse modegigant Louis Vuitton heeft de onthulling gedaan van zijn zeer geanticipeerde Knokke Bag voor het jaar 2023. Deze keer is de tas geïnspireerd door het historische atelier van het huis in Asnières, het betoverende strand van de Belgische kuststad Knokke, en de levendige stad Lissabon. Deze limited edition is een verfijnd accessoire, een must-have voor diegenen die op zoek zijn naar een onderscheidende tas met een vleugje reisenthousiasme.

De nieuwste editie van de Louis Vuitton Knokke handtas is nu verkrijgbaar. Deze zomer kan je pronken op de befaamde "Place m'as-tu vu" met deze handtas, die een frisse draai geeft aan het iconische monogram van het modehuis. De tas, bekend als het 'Neverfull' model, wordt gekenmerkt door zijn monogram in verschillende tinten blauw en de naam 'Knokke' in beige letters.

Verder heeft de tas unieke details die het tot een ware blikvanger maken. De hengsels aan de zijkanten, de randen, de handvatten en de voering van de tas zijn allemaal afgewerkt met een uniek patroon dat geïnspireerd is door de tegels van het familiehuis van Louis Vuitton in Asnières en de traditionele Portugese azulejo’s. De tas wordt geleverd met een bijpassende pareo en waaier, waardoor het de ideale metgezel is voor zomerse uitstapjes.

Louis Vuitton heeft de traditie om elk jaar een nieuwe versie van de Louis Vuitton Neverfull te presenteren, speciaal gemaakt voor de chique kustplaats Knokke. Dit jaar is het de Knokke Neverfull tas die opvallend zomers is, met een ontwerp dat niet alleen elegantie uitstraalt, maar ook de zonnige sfeer van de Belgische kuststad vangt.

Elk jaar lanceert Louis Vuitton limited edition tassen speciaal voor zestien Resort-boetieks in Europa, waaronder Knokke, Capri en Mykonos. Deze tassen worden uitsluitend verkocht in de betreffende steden, waardoor ze een exclusieve allure krijgen.

Louis Vuitton en Knokke delen een passie voor verfijnde esthetiek en ongeëvenaarde stijl. De samenwerking tussen de twee belichaamt perfect de harmonie tussen luxueus vakmanschap en de charmante kustsfeer van Knokke.

Deze vorm van exclusiviteit en verfijning wordt weerspiegeld in de Knokke Bag voor 2023. Het accessoire slaagt erin om de tijdloze elegantie van de Belgische kust vast te leggen in een ontwerp dat zowel modieus als praktisch is.

Het klassieke Monogram-patroon van Louis Vuitton krijgt deze zomer een vernieuwde look met een unieke mix van prints. Deze zijn geïnspireerd door de geschiedenis van het Huis in Asnières, de bruisende stad Lissabon, en de zonnige stranden over de hele wereld, inclusief die van Knokke zelf. De Knokke Bag brengt de geraffineerde stijl en de avontuurlijke geest van Louis Vuitton tot uitdrukking met zijn bijzondere details en evenwichtig kleurenpalet.

De tas is vervaardigd van een natuurlijke textielbasis en bevat tonen die variëren van diepblauw tot lichtblauw en beige. Bijzondere aandacht is besteed aan de afwerking van de hengsels, de randen, de handvatten en de voering van de tas. Deze elementen dragen een uniek patroon, een eerbetoon aan zowel de tegels van het historische familiehuis van Louis Vuitton in Asnières als de traditionele Portugese azulejo's in Lissabon. Als extra bonus ontvang je bij aankoop van de Louis Vuitton Knokke Neverfull een bijpassende pareo en waaier, waardoor deze tas de ideale metgezel is voor stijlvolle zomeruitjes.

De exclusieve limited edition Knokke Bag 'Neverfull' MM van Louis Vuitton is nu beschikbaar voor € 3.000 in de Louis Vuitton-winkel in Knokke, gelegen op Kustlaan 271, 8300 Knokke-Het-Zoute. Het is ongetwijfeld een investering in luxe en stijl die een blijvende indruk zal maken.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...