Louis Vuitton s betoverende reclamecampagne geïnspireerd door Jordanië s adembenemende landschappen

Het prestigieuze Franse modehuis Louis Vuitton heeft zich laten inspireren door het Midden-Oosten voor zijn nieuwste reclamecampagne, getiteld 'Op weg naar een Droom.' De campagne speelt zich af in Jordanië, waar de adembenemende landschappen van Wadi Rum en Petra dienen als achtergrond om de luxueuze bagagecollectie van het merk te presenteren. Fotograaf Viviane Sassen heeft beelden vastgelegd die een gevoel van onschuldige verwondering uitstralen, met kinderen die spelen en rennen door de omgeving, over rotsen en zand.

In deze campagne zijn de kleuren van het landschap geïntensiveerd, met een diepblauwe lucht en de gelaagde rotsen van Wadi Rum die in roze strepen verschijnen. Tegen deze levendige achtergrond plaatst Vuitton zijn op maat gemaakte koffers en tassen. In een van de foto'sis een kleurrijke heteluchtballon te zien met koffers bevestigd aan de mand, zwevend boven de woestijn. Andere beelden tonen de koffers opgesteld in het indrukwekkende Romeinse amfitheater in Jerash, ten noorden van de Jordaanse hoofdstad Amman, en kinderen die spelen tussen de Romeinse zuilen in Petra.

Volgens de Vuitton-website zijn de kernwaarden van het modehuis tot leven gebracht in deze campagne, die een ode is aan het innerlijke kind en zich afspeelt in droomachtige omgevingen over de hele wereld. De archeologische vindplaats Petra en de woestijnvallei van Wadi Rum in Jordanië worden een speeltuin voor lokale schoolkinderen, die hun verbeelding volgen te midden van eeuwenoude monumenten, opvallende landschappen, opgegraven architectuur en weidse vergezichten.

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Sassen en Vuitton; eerder werkten ze samen met herenmodeontwerper Virgil Abloh aan de herfst/wintercampagne, waarbij Abloh'screaties werden gefotografeerd tegen het dramatische decor van de Marokkaanse steden Tanger en Chefchaouen. Louis Vuitton, met een lange traditie in het vervaardigen van hoogwaardige bagage, richt zich altijd op exotische reisbestemmingen. In eerdere campagnes heeft het modehuis locaties bezocht zoals Vietnam, de Afrikaanse savanne, het Caribisch gebied en de afgelegen woestijn van Palm Springs, Californië.

In deze meeslepende reclamecampagne combineert Louis Vuitton traditie met moderniteit en brengt het merk een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van Jordanië. Door de campagne in het Midden-Oosten te situeren, toont het merk zijn waardering voor diverse culturen en landschappen, terwijl het tegelijkertijd de aandacht vestigt op de veelzijdigheid en duurzaamheid van zijn luxe bagagecollectie.

'Op weg naar een Droom' benadrukt ook het belang van avontuur en ontdekking in de wereld van reizen. Met deze campagne moedigt Louis Vuitton zijn klanten aan om hun grenzen te verleggen en de wereld te verkennen met verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid. De campagne onderstreept de rol van reizen als een bron van inspiratie, zowel voor het merk zelf als voor degenen die zijn producten gebruiken.

Enkele andere opvallende aspecten van de campagne zijn:

  • Het gebruik van lokale schoolkinderen als modellen, wat de authentieke sfeer van de campagne versterkt en een speelse, luchtige toon creëert.
  • De samenwerking met gerenommeerde fotograaf Viviane Sassen, wiens artistieke visie en talent voor het vastleggen van emotie en beweging bijdragen aan de impact van de beelden.
  • Het feit dat de campagne zich afspeelt op UNESCO-werelderfgoedlocaties, zoals Petra en Wadi Rum, benadrukt het belang van het behoud van dergelijke culturele en natuurlijke schatten voor toekomstige generaties.


'Op weg naar een Droom' is een treffend voorbeeld van hoe Louis Vuitton zijn passie voor reizen en avontuur blijft uitdragen, terwijl het merk tegelijkertijd een diep respect toont voor culturele diversiteit en de natuurlijke schoonheid van onze wereld. Deze campagne nodigt klanten uit om hun eigen dromen na te jagen en hun verbeelding de vrije loop te laten, terwijl ze genieten van de luxe en het vakmanschap dat synoniem is met Louis Vuitton.

De 'Op weg naar een Droom' campagne van Louis Vuitton presenteert een prachtige luxueuze bagagecollectie die zowel elegant als functioneel is. Hier is een gedetailleerde opsomming van enkele opvallende stukken uit de collectie:

  • Klassieke koffers op maat:

    • Vervaardigd uit het iconische Monogram Canvas of Damier Graphite Canvas.
    • Duurzaam en tijdloos ontwerp.
    • Beschikbaar in verschillende maten en afmetingen.
  • Reistassen en weekenders:

    • Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, canvas en technisch textiel.
    • Ruime compartimenten om kleding en andere benodigdheden op te bergen.
    • Comfortabele draagriemen en afneembare schouderbanden.
  • Luxe rolkoffers:

    • Vervaardigd uit lichtgewicht en duurzaam polycarbonaat of aluminium.
    • Telescopische handgrepen en soepel lopende wielen voor moeiteloos transport.
    • Meerdere compartimenten met rits en inpakriemen voor georganiseerde opslag.
  • Handbagage en tassen:

    • Stijlvolle en praktische ontwerpen in verschillende maten.
    • Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals leer en canvas.
    • Meerdere vakken en compartimenten voor eenvoudige organisatie.
  • Reisaccessoires:

    • Bijpassende paspoorthouders, bagagelabels en portemonnees.
    • Luxueuze toilettassen en cosmetica-etuis.
    • Sierlijke en functionele bagagehoezen en beschermers.


De 'Op weg naar een Droom' campagne benadrukt de uitstekende kwaliteit en het vakmanschap van Louis Vuitton'sluxueuze bagagecollectie. Elk stuk is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten, waardoor het perfect is voor de moderne reiziger die hoge eisen stelt aan zijn of haar reisuitrusting.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...