Limited Edition Revelation R01 dubbele complicatie

Nog een ander stuk dat werd tentoongesteld op Baselworld 2012, het prachtige R01 Double Complication-horloge werd door Revelation in première gebracht op deze gerenommeerde show.
Het uurwerk van dit prachtige uurwerk beschikt over een intelligent en innovatief gepatenteerd systeem. Dit Haute Horlogerie-stuk presenteert zichzelf met een geheim systeem in de kast, waardoor de ring vrijkwam die de eerste van de twee complicaties veroorzaakt: het Revelation-systeem.
Dit ingewikkelde mechanisme heeft twee gepolariseerde kristallen schijven die onderling verbonden zijn met een dubbel differentieel, waardoor geleidelijk de tweede complicatie wordt onthuld - de Tourbillion Manége.
Deze ingewikkelde onderdelen en mechanismen zijn ingekapseld in een 18-karaats geel- of witgouden kast, een tweekleurige 18-karaats roségouden en zwarte PVD-behuizing of een 18-karaats roségouden en zwarte PVD-titanium behuizing, op wens van de klant. De kast meet een weelderige 45 millimeter en biedt ook een scharnierende bezel met saffierdisplay achterkant en twee saffierkristallen.
Het uurwerk is gebaseerd op het Zwitserse handwindkaliber TM101, exclusief voor Revelation, met een gangreserve van 48 uur, 26.000 vibes per uur en 44 juwelen.
Dit is een limited edition, met 15 stuks beschikbaar in de verschillende kofferkeuzes. Neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid.