Laurent Ferrier vertelt een veertigjarig verhaal met de Sport Auto Blue

Laurent Ferrier heeft een nieuwe hommage aan de racesport geïntroduceerd met de Sport Auto Blue. Dit horloge heeft een diameter van 41,5 mm en is gemaakt van titanium van klasse 5. De wijzerplaat heeft een opvallend blauw opalineverloop met een schuin en afgeschuind datumvenster op 3 uur. De ronde wijzerplaat wordt omlijst door een kussenvormige ring en wordt verder opgeleukt met witgouden groene lume "Assegai" -stijl wijzers en een kleine seconden wijzer op de positie van 6 uur. De achterkant van het horloge heeft een volledig saffier achterkant en toont het nieuwe kaliber LF270.01 uurwerk met een micro-rotor, een Zwitserse hefboomechappement, 31 juwelen en een gangreserve van 72 uur.

Als aanvulling op het horloge is een volledig geïntegreerde armband gemaakt van hetzelfde titanium van klasse 5. Laurent Ferrier heeft de prijs vastgesteld op 46.000 CHF (ongeveer 45.000 Euro). Dit horloge is de nieuwste toevoeging aan het portfolio van Laurent Ferrier, een Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn ambachtelijke vaardigheden en kwalitatief hoogwaardige uurwerken. Als u meer wilt weten over de totstandkoming van dit horloge, kunt u het persoonlijke tijdschriftbericht van Laurent Ferrier lezen.

Laurent Ferrier heeft een lange geschiedenis in de horlogewereld en heeft jarenlang gewerkt voor merken als Patek Philippe en Rolex, voordat hij zijn eigen merk oprichtte. Het merk is gevestigd in Genève en staat bekend om zijn hoogwaardige uurwerken en ambachtelijke vaardigheden.

Laurent Ferrier produceert horloges in beperkte oplagen en gebruikt alleen de beste materialen en bewegingen. Het merk heeft verschillende collecties, waaronder de Galet, de Classic en de Sports. Elk horloge is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid te garanderen.

Naast het produceren van horloges, is Laurent Ferrier ook betrokken bij de opleiding van jonge horlogemakers. Het merk heeft een samenwerkingsverband met de horlogemakerschool in Genève en biedt stageplaatsen en opleidingsprogramma's aan voor jonge horlogemakers.

Laurent Ferrier heeft een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende horlogemerken ter wereld en wordt erkend om zijn vakmanschap en innovatie. Het merk blijft nieuwe ontwerpen en technologieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat het op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horlogewereld.

Technische specificaties van de Laurent Ferrier Sport Auto Blue:

 • Merk: Laurent Ferrier
 • Model: Sport Auto Blue
 • Referentienummer: LF/SA/TI/BB
 • Diameter: 41,5 mm
 • Materiaal kast: Titanium Grade 5
 • Wijzerplaat: Blauw opalineverloop
 • Glas: Saffierglas
 • Uurwerk: LF270.01, handopwinding
 • Juwelen: 31
 • Frequentie: 3 Hz (21.600 vph)
 • Gangreserve: 72 uur
 • Functies: Uren, minuten, kleine seconden en datum
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Armband: Volledig geïntegreerde titanium armband
 • Prijs: 46.000 CHF (ongeveer 45.000 euro)


De Sport Auto Blue heeft een opvallend blauw opalineverloop op de wijzerplaat en een schuin en afgeschuind datumvenster op 3 uur. De ronde wijzerplaat wordt omlijst door een kussenvormige ring en wordt verder opgeleukt met witgouden groene lume "Assegai" -stijl wijzers en een kleine seconden wijzer op de positie van 6 uur. Het horloge is voorzien van het kaliber LF270.01 handopwindbaar uurwerk met een gangreserve van 72 uur. De armband is volledig geïntegreerd met de kast en is gemaakt van titanium van klasse 5. Het horloge heeft een waterbestendigheid van 30 meter.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...