Ken je deze Girard Perregaux Chrono Hawk horloge al?

Ken je deze Girard Perregaux Chrono Hawk horloge al?

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst van Girard-Perregaux hebben gehoord, maar zoals altijd, elke keer dat dit fantastische merk uitkomt, wordt het geleverd met een echte hartstopper. Aan de wereld van haute horlogerie is nu een gloednieuw uurwerk toegevoegd: Girard-Perregaux's Chrono Hawk Only Watch. Het prachtige uurwerk heeft een kast van 44 mm die is geverfd met een combinatie van rode en grijze tinten, terwijl het omsnoeringssysteem is gemaakt van rubber en gecoat met zwart alligatorleer. De meest indrukwekkende touch is echter dat rode stiksel, dat past bij de wijzerplaat en zorgt voor mooie contrasten.

Zoals je duidelijk kunt zien, is dit stuk erg gedurfd en mannelijk en omvat het pure DNA van Girard-Perregaux. De behuizing zelf is voortreffelijk, vervaardigd uit palladium en keramische materialen, versierd met zilverwitte en donkere speelaccenten. Het zwarte en grijze motief staat in verder contrast met de rode buitenring, die opnieuw heel mooi is. Zelfs de secondewijzer is in het rood uitgevoerd en tikt tijdloos boven de prachtige zwart/rode subdials. Qua functionaliteit heeft de Girard-Perregaux Chrono Hawk Only Timepiece uren-, minuten- en secondenaanduidingen, naast datum en een chronograaf. Aangedreven door een GP03300 zelfopwindend automatisch uurwerk met een gangreserve van 46 uur met een snelheid van 28.800 trillingen per uur.

Het wordt geleverd met 100 meter waterbestendigheid, bedekt met antireflecterend saffierglas dat een deel van de skeletkast via de achterkant van de behuizing blootlegt.