Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

James Bond draait helemaal om de Omega Seamaster 300 Spectre L.E.

James Bond draait helemaal om de Omega Seamaster 300 Spectre L.E.

Daniel Craig is terug als James Bond in Spectre, maar totdat de nieuwe Bond-film uitkomt, heeft de acteur achter de iconische Britse superspion besloten een bezoek te brengen aan de OMEGA-fabriek in Villeret, Zwitserland. Hier heeft de acteur de nieuwe OMEGA Seamaster 300 „SPECTRE” Limited Edition bekeken, die in september in de verkoop zal gaan. Samen met Nick Hayek, CEO van Swatch Group, en Stephen Urquhart, President van OMEGA, heeft Daniel Craig een korte indruk gemaakt van wat voor soort inspanning en aandacht voor detail er nodig is om OMEGA-horloges te maken. Als fervent horlogeverzamelaar was de acteur gefascineerd door de techniek en expertise die te zien was.

De Seamaster is het horloge van James Bond sinds GoldenEye (1995), maar nu - ter ere van de nieuwe film - kunnen fans en horlogeverzamelaars precies het model kopen dat 007 in SPECTRE draagt. De OMEGA Seamaster 300 zal in de verkoop gaan als een gelimiteerde editie van 7.007 stuks, en zal beschikken over een bidirectionele, roterende duikring, gemaakt van zwart, gepolijst keramiek, gecombineerd met een LiquidMetal® 12-uurschaal.

Andere unieke kenmerken die het vermelden waard zijn, zijn de centrale secondewijzers „lolly”, evenals de zwarte en grijze NATO-riem met 5 strepen. Het 007-pistoollogo is te zien op de bandhouder van de armband, terwijl elk horloge een eigen uniek serienummer heeft dat op de achterkant is gegraveerd, samen met het SPECTRE-filmlogo. Op technisch vlak moet u weten dat het horloge wordt aangedreven door het zeer innovatieve OMEGA Master Co-Axial kaliber 8400


James Bond draait helemaal om de Omega Seamaster 300 Spectre L.E.