Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Hublot King Power UEFA Euro 2012 Oekraïne en Polen

Hublot King Power UEFA Euro 2012 Oekraïne en Polen

Het is al vastgesteld dat de officiële horlogepartner van het UEFA EURO 2012-kampioenschap Hublot is, dus onthullen ze de twee officiële UEFA EURO 2012-horloges.

De twee King Power UEFA EURO 2012-horloges werden onthuld ter gelegenheid van een persconferentie in Kiev, waar persoonlijkheden als Sergey Bubka (recordhouder wereldpolsstokhoogspringen voor mannen, voorzitter van het Nationaal Oekraïens Olympisch Comité en lid van het IOC - de belangrijkste sportlegende uit Oekraïne), Markiyan Lubkivskyi (toernooidirecteur in Oekraïne), Martin Kallen (Director of Operations bij UEFA Events S.A) en Jean-Claude Biver (voorzitter van Hublot) ontmoetten lokale en internationale journalisten.

Wat de horloges betreft, weten we dat de ene is gemaakt van 18-karaats King Gold en keramiek, voornamelijk met het blauw van nu op de Oekraïense vlag, terwijl de andere is gemaakt van keramiek en titanium, met het rood op de Poolse vlag.

De chronografen hebben een diameter van 48 mm en hebben strakke lijnen, met een teller van 45 minuten op de positie van 9 uur - precies de duur van de helft van een voetbalwedstrijd.

De achterkant van het saffierglas van het horloge bevat het UEFA-logo, in een grafische weergave van een bal, met invloeden van het officiële UEFA-logo. Het uurwerk wordt vertegenwoordigd door een HUB4245 skeletchronograaf, met zelfopwindend mechanisch uurwerk.

Over het algemeen heeft elk van de horloges 249 onderdelen, waarvan 28 juwelen. De band is gemaakt van zwart rubber, versierd met blauw of rood.

Het lijkt erop dat Hublot doorgaat met hun traditie om voetbal te ondersteunen, als eerste luxeband die in 2006 in deze sport investeerde. Ze delen belangrijke relaties met Bayern München, Ajax Amsterdam en Manchester United, als hun officiële tijdwaarnemer.