Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Hublot horloges voor de 50ste verjaardag van Costa Smeralda

Hublot horloges voor de 50ste verjaardag van Costa Smeralda

Hublot heeft iets echt voortreffelijk voorbereid voor de 50e verjaardag van Costa Smeralda, de jachthaven die het meest geliefd is bij internationale jetsetters.

Twee nieuwe uurwerken in beperkte oplage zijn met trots gepresenteerd door Hublot - The King Power Costa Smeralda en The Big Bang Costa Smeralda. Costa Smeralda werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht door Prins Karim Aga Khan. Op dit moment zijn Costa Smeralda en Hublot één geworden, om zoveel mogelijk succesvolle, toekomstige samenwerkingen te brengen.

De horloges zijn zorgvuldig en ideaal gemaakt voor zowel dames als heren. De Big Bang Costa Smeralda meet 41 mm in diameter, hij was gesatineerd in 18 karaats roodgoud, kristal, terwijl de bezel was versierd met 319 witte diamanten die in totaal 1,49 karaat wegen.

Het heeft ook een HUB1141-uurwerk plus een gepersonaliseerd kristal versierd met het Porto Cervo Marina-logo. De tegenhanger, The King Power Costa Smeralda, heeft een 48 mm wijzerplaat met een 18 karaat King Gold bezel, gesatineerd in 18 Karaat King Gold.

Deze heeft het HUB4214 Skeleton Chronograph-uurwerk, hetzelfde Porto Cervo Marina-logo op de achterkant van de kast plus het alomtegenwoordige Hublot-logo. De stukken zullen beschikbaar zijn in een gelimiteerde oplage van elk 100 stuks, waarbij elk aspect van de traditie van Costa Smeralda wordt voortgezet.


Hublot horloges voor de 50ste verjaardag van Costa Smeralda