Hublot en Berluti werkten samen voor nog een prachtig horloge: de Hublot Classic Fusion Berluti

Hublot en Berluti werkten samen voor nog een prachtig horloge: de Hublot Classic Fusion Berluti

De Zwitserse luxe horlogemaker Hublot en het Franse schoenenmerk Berluti werken opnieuw samen om nog een ander tijdwaarnemingswonder te creëren, de Hublot Classic Fusion Berluti. Met trots draagt het horloge het gepatineerde lederen palet en een prachtige "Scritto" -tekst, beide signatuur van Berluti, en is het een prachtig uurwerk dat verkrijgbaar zal zijn in titanium of brons.

De Classic Fusion Berluti van Hublot wordt ook gecombineerd met een Venezia Cold Brown of een Cold Gold leren band, beide verduisterd met de jaren om het hele plaatje nog mooier te maken.

Het model, beperkt tot 200 stuks voor elke editie, zal eerst beschikbaar zijn in Japan en in de Hublot-boetiek in New York, en daarna in de rest van de wereld worden uitgebracht. Berluti gebruikte hetzelfde proces van het aanbrengen van etherische oliën en pigmenten die de unieke uitstraling geven aan de schoenen die ze maken op de bandjes van dit horloge.

De "Scritto" -tekst is gemaakt met een 18e-eeuwse Franse briefpers die Olga Berluti op een veiling had gekocht, waarmee prachtige handgeschreven tekstregels werden gemaakt op de Hublot Classic Fusion Berluti-collectie.

De twee Hublot Classic Fusion Berluti uurwerken zijn voorzien van het HUB1143 automatische chronograaf uurwerk en zijn verkrijgbaar in een indrukwekkend herfstkleurenpalet in contrasterende tinten. Elk van de twee horloges zal verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde oplage van 200 stuks, met prijzen die nog moeten worden aangekondigd.