Hublot - de kunst van innovatie in de King Gold Rainbow horloge

Hublot, de meester van metaalversmelting en alchemist van edele metalen, heeft een nieuw soort goud ontwikkeld met een warmere kleur dan het traditionele 18-karaats 5N goud. Dit exclusieve legering, genaamd King Gold, bevat onder andere platina en is ideaal voor alle polijst- en satineerwerkzaamheden. Op Hublot horloges wordt het gecombineerd met de meest onverwachte materialen zoals high-tech keramiek, rubber en koolstof.

Bij Hublot zetten ze hun dromen om in realiteit door het creëren van nieuwe materialen. Ze zijn een pionier in innovatie en lopen voorop in creatie. Hun verhaal begint met de eerste toepassing van rubber in horlogerie, door het ontwikkelen van nieuwe edele legeringen, zoals het krasbestendige Magic Gold, en de productie van revolutionaire composieten zoals gekleurde keramiek en saffier. Materialen zijn inderdaad de kern van Hublot's universum. Om hun 'Art de la Fusion' te praktiseren, beschikt de fabriek over zijn eigen metallurgie- en materiaallaboratorium, dat nauw samenwerkt met de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en hun eigen gieterij. Deze innovatieve materialen worden ontwikkeld en geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën, uniek in de horloge-industrie, ontwikkeld door Hublot.

Magic Gold is de belichaming van Hublot's 'Art de la Fusion'. Uniek in zijn soort, dit is het eerste 18-karaats goud ter wereld dat volledig krasbestendig is. Het werd ontwikkeld en gepatenteerd door Hublot en behoudt zijn schoonheid, glans en gepolijst uiterlijk over de tijd, zelfs bij een zeer actieve levensstijl. Het is een ware revolutie in de wereld van edele metalen.

De Hublot Big Bang Integrated King Gold Rainbow, met referentienummer 451.OX.1180.OX.3999, is een exclusief aanbod op uhrinstinkt.com en wordt aangeboden voor €165,000. De Big Bang-collectie werd gelanceerd in 2005 en combineert de meest diverse materialen met absoluut geavanceerde technologie. Het horloge behoudt zijn klassieke "porthole" look en wordt aangeboden in verschillende maten.

Dit nieuwe horloge wordt geleverd met een volledige set, inclusief doos, garantiekaart en papieren. Het heeft functies zoals een chronograaf, datumweergave, flyback, en een secundaire secondewijzer. De 18kt roségouden kast is gediamanteerd, met lichtgevende wijzers en indexen en is skeletonized. Het heeft een automatisch kaliber HUB1280 uurwerk met een gangreserve van 72 uur, een saffierglas en is waterdicht tot 100 meter.

De Hublot Big Bang Integrated Time Only King Gold Rainbow horloge heeft een satijnafgewerkte en gepolijste 18K King Gold kast van 40mm, bezet met 128 gekleurde edelstenen: robijnen, roze saffieren, amethisten, blauwe saffieren, blauwe topazen, tsavorieten, gele saffieren en oranje saffieren. De bezel is ook gepolijst 18K King Gold, bezet met 48 baguette-gesneden gekleurde edelstenen en een saffier kristallen wijzerplaat. Het bevat een zelfopwindend MHUB1710 uurwerk met een gangreserve van 50 uur en is waterdicht tot 109 ATM. Het wordt gepresenteerd op een satijnafgewerkte en gepolijste 18K King Gold armband, bezet met 748 gekleurde edelstenen en een 18K King Gold vouwsluiting. Het horloge wordt geleverd met Hublot garantie en merkverpakking.

Hublot's 'Art de la Fusion' strekt zich uit tot in het hart van het uurwerk. Van eenvoudige horloges tot ontwrichtende horlogeconcepten, Hublot heeft een reeks unieke 'in-house' uurwerken gecreëerd. Ze omvatten de ongeëvenaarde gangreserve van de Meca-10, Tourbillon en MP-11 kalibers, en de revolutionaire aanpak van de MP-05 motor met 11 vaten met een autonomie van 50 dagen. Hublot maakt een perfecte symbiose tussen functionaliteit, architectuur en design. Zoals een horlogemaker bij Hublot opmerkte: "De kracht van Hublot ligt in zijn duidelijk gedefinieerde identiteit: de kunst van de fusie, dit unieke vermogen om horloges te creëren die traditie en innovatie combineren."

Hublot is ook pionier in de ontwikkeling van intrigerende uurwerkbewegingen. Door hun "Art de la Fusion" streven ze naar de perfecte samensmelting van precisie, functionaliteit, architectuur en design. Dit komt tot uiting in hun geavanceerde automatische chronograaf, de Unico, met zijn unieke architectuur.

Ze hebben ook grenzen verlegd met hun Meca-10, Tourbillon en MP-11 kalibers, die bekend staan om hun ongeëvenaarde gangreserve. Met name de MP-05, met zijn revolutionaire 11-vaten motor, heeft een indrukwekkende autonomie van 50 dagen.

De Hublot Big Bang Integrated King Gold Rainbow horloge is een uitstekend voorbeeld van Hublot's continue streven naar innovatie, zowel op het gebied van materiaalgebruik als technologische ontwikkeling.

Deze specifieke horloge, vervaardigd met precisie en zorg voor detail, heeft een behuizing van 18kt roségoud met een doorsnede van 42 mm, een zwarte wijzerplaat, een 18kt roségouden band, en een vouwsluiting van eveneens 18kt roségoud. De automatische HUB1280 kaliber beweging zorgt voor een gangreserve van 72 uur en het horloge is waterdicht tot 100 meter. De wijzerplaat is bovendien versierd met diamanten, lichtgevende wijzers en indexen, wat het horloge een nog luxueuzere uitstraling geeft.

Dit prachtige horloge, waarvan de behuizing en band versierd zijn met een reeks gekleurde edelstenen zoals robijnen, roze saffieren, amethisten, blauwe saffieren, blauwe topazen, tsavorieten, gele saffieren en oranje saffieren, laat zien hoe Hublot erin slaagt om traditionele horlogemakerij en innovatieve materiaaltoepassingen te combineren in een unieke en opvallende esthetiek.

Als kroon op het werk wordt dit horloge geleverd met een volledige set, inclusief een Hublot-garantie en merkverpakking, wat het ideaal maakt voor horlogeverzamelaars en -liefhebbers. Het illustreert perfect de 'Art de la Fusion' van Hublot en bevestigt hun positie als pionier en leider in de wereld van de luxe horlogerie.

 • Modelnaam: Hublot Big Bang Integrated Time Only King Gold Rainbow
 • Kast: 40mm 18K King Gold, bezet met 128 gekleurde edelstenen
 • Bezel: 18K King Gold, bezet met 48 baguette-gesneden gekleurde edelstenen
 • Wijzerplaat: Saffierkristal met lichtgevende wijzers en indexen
 • Beweging: Zelfopwindend MHUB1710 uurwerk
 • Gangreserve: 50 uur
 • Armband: Satijnafgewerkt en gepolijst 18K King Gold, bezet met 748 gekleurde edelstenen
 • Sluiting: 18K King Gold vouwsluiting
 • Waterbestendigheid: Tot 100 meter
 • Extra functies: Chronograaf, datumweergave, flyback
 • Referentienummer: 451.OX.1180.OX.3999

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...