Hublot Classic Fusion Wild Customs brengt de oude tijd van Rock'n Roll terug

Hublot Classic Fusion Wild Customs brengt de oude tijd van Rock'n Roll terug

Een recente samenwerking tussen de legendarische Zwitserse horlogemaker Hublot, ambachtelijke werkplaats Wild Customs, een bedrijf dat fijn vervaardigde gitaren maakt, en de avontuurlijke verzamelaar Laurent Picciotto, een man die gepassioneerd is door zowel mooie horloges als elektrische gitaren, heeft de Hublot Classic Fusion voortgebracht Wild Customs uurwerk.

Dit speciale horloge herinnert ons aan de creativiteit en passie van de oude tijd van rock'n roll en gaat vooraf aan de lancering van een innovatief mechanisme ontworpen door Laurent Picciotto getiteld Gyrock.

De Hublot Classic Fusion Wild Customs is verkrijgbaar in verouderd titanium of brons, met een zelfopwindend mechanisch uurwerk, een bezel versierd met schedels en Art Deco-patronen op de kast en wijzerplaat. Van hun kant zal Wild Customs in juli hun Gyrock in Nashville onthullen, een gepatenteerd mechanisme dat een revolutie teweeg zal brengen in het gebruik van pickups op een elektrische gitaar, en het horloge is hier om het pad te openen. Het horloge heeft een kast van 45 mm gesneden uit verouderd titanium of zwart brons en de wijzerplaat wordt geleverd met een secondewijzer in een surf groene kleur, die doet denken aan de gouden eeuw van de elektrische gitaar, de jaren 1950 en 1960.

Er zijn twee opties voor de riem, met een bruin vintage leer of een rubberen met zwart leer erop gestikt. De Hublot Classic Wild Customs zal beschikbaar zijn in een gelimiteerde oplage van slechts 200 stuks voor elk van de twee versies. Bovendien wordt het horloge vergezeld door een plectrum in hetzelfde kleurenpatroon en een prachtige presentatiekoffer.

Het uurwerk is tot eind juli te koop in de Hublot Boutique in Parijs en vanaf augustus bij andere partnerboetieks.