Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Hublot Big Bang goudwit volledig pavé-set horloge

Hublot Big Bang goudwit volledig pavé-set horloge

Een prachtig uurwerk om de komende kerstvakantie te vieren is deze Big Bang Gold Full Pavé-Set, de nieuwste creatie van Hublot. Het past perfect in de hand van je vriendin of vrouw als kerstcadeau, of kan gewoon dienen als onderdeel van je of haar collectie.

Het prachtige, blingy uurwerk pronkt met 681 sprankelende diamanten, allemaal ingelegd op een 18 karaats roodgouden oppervlak, vergelijkbaar in kleur met de huid.

Alleen al de wijzerplaat heeft edelstenen van in totaal 1,68 karaat, terwijl de wijzers van het horloge zijn gepolijst met 5N gouden coating en witte SuperLuminova.

De ton-sur-ton riem bedekt de zachte pols van je meisje op een uitstekende manier en past perfect bij haar zijdeachtige schoonheid.

De Hublot Big Bang Gold Full Pavé-Set heeft 6 titanium H-vormige schroeven, die de opmerkelijke vrouwelijkheid versterken, terwijl de composiethars bezel verkrijgbaar is in zwart, chocolade of wit.

Met waterbestendigheid en een kwartsuurwerk is het verfijnde uurwerk te koop in chocoladebruin, zwart of wit, voor €40.100 per stuk.