Het TAG Heuer FORMULA 1 Lady Yin Yang horloge

Het TAG Heuer FORMULA 1 Lady Yin Yang horloge

De Oost-Oosterse cultuur is beroemd over de hele wereld vanwege zijn unieke tradities, symbolen en geschiedenis. Het Yin Yang-symbool is een van de meest bekende voorstellingen, wordt nu getekend op een breed scala aan items, zelfs als wapen.

TAG Heuer dacht dat het een goed idee zou zijn om een uurwerk te maken op basis van het betreffende logo en zo de Formule 1 Lady Yin Yang te presenteren.

Het horloge beschikt over keramische materialen, goud en haute joaillerie, met het Yin-Yang-symbool op een vrij unieke en verbluffende manier.

De 18-karaats witgouden wijzerplaat is gemaakt om op het bord te lijken met behulp van ronde briljante diamanten - de Yang is gemaakt van witte diamanten, terwijl de Yin zwarte heeft.

Al deze zijn geplaatst in een kast van 32 mm versierd met sprankelende baguette-geslepen diamanten, zowel op de armband als op de bezel - een première voor TAG Heuer. Op de positie van 12 uur vormen de kostbare stokbroodstenen een prachtig TAG Heuer-schild.

Het proces van het plaatsen van de diamanten in het horloge was behoorlijk ingewikkeld, elk van hen moest met de hand worden gemaakt en op maat worden gemaakt om perfect in de gewenste positie te passen.

Breuk moet ook worden vermeden, dus de 234 stokbrooddiamanten en 245 briljant geslepen diamanten hebben extreme aandacht nodig tijdens het plaatsingsproces. In totaal beschikt het horloge over 136 gram witgoud van topkwaliteit, 234 stokbrood geslepen diamanten en 245 briljant geslepen diamanten, totaal 7,36 tcw.

We durven niet eens na te denken over de prijs.