Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Het supercoole Linde Werdelin Oktopus MoonLite witte horloge

Het supercoole Linde Werdelin Oktopus MoonLite witte horloge

De mensen van Linde Werdelin hebben een wilde fantasie, iets dat helemaal duidelijk wordt als je hun geweldige Oktopus Moon horlogecollectie goed bekijkt. Met nog maar 59 horloges te maken, is de nieuwe Linde Werdelin Oktopus MoonLite White de nieuwste toevoeging aan deze indrukwekkende serie uurwerken.

Deze Oktopus MoonLite White ziet er veel cooler uit dan verwacht, met een nieuwe opvallende kleur, een opnieuw ontworpen wijzerplaat, die bestaat uit 5 lagen en een skeletachtige toplaag.

Het bedrijf heeft een „lucht- en ruimtevaartmateriaal” gemaakt voor deze collectie, genaamd Alloy Linde Werdelin (of „ALW”), dat opschept over het wegen van de helft dan een titaniumversie, terwijl het twee keer zo sterk is als staal. De Linde Werdelin Oktopus MoonLite White is bedoeld om licht te absorberen en de manier na te bootsen waarop een octopus van kleur verandert, wat interessant klinkt, toch?

Met een diameter van 44 mm wordt dit coole horloge geleverd met een witte rubberen band die 300 meter waterbestendig is. Bovendien zal het bedrijf het ook leveren met zijn duikcomputer, het "Reef" genaamd, die een duiker in realtime kan volgen met behulp van sensoren, een 3-assig kompas, een MPU-platform en een alarmsysteem.

Op technisch niveau wordt beweging geleverd door de intern ontwikkelde maanfasecomplicatie, bovenop een basisbeweging die 42 uur gangreserve levert. We moeten ook vermelden dat de blauwe "0" je de huidige maanfase vertelt en de oranje cijfers je vroegere en toekomstige fasen van de maan. Het prijskaartje bedraagt een coole €18.500.


Het supercoole Linde Werdelin Oktopus MoonLite witte horloge