Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Het innovatieve en exclusieve HYT H1 sigaaruurwerk

Het innovatieve en exclusieve HYT H1 sigaaruurwerk

Zoals we in het verleden hebben laten zien, is HYT een merk dat niets te maken wil hebben met het conventionele. Of het nu gaat om de prachtige Skull horloges, of de H1 Sand Barth, een uurwerk doordrenkt met zand van een strand in St. Barths, u kunt altijd op de Zwitserse horlogemaker rekenen om iets opmerkelijks te leveren.

Hun nieuwste creatie is een ander opmerkelijk horloge genaamd de H1 Cigar.

Het stuk is opnieuw voorzien van de ongelooflijk lichte, maar zeer duurzame polyepoxydehars, net als de H1 Sand Barth die we hierboven hebben genoemd. Dit materiaal is zo perfect voor het soort werk dat HYT doet omdat het de ambachtslieden in staat stelt vaste, vreemde elementen in de compositie op te nemen, zonder de eigenschappen ervan te veranderen.

Dit betekent dat de kast kan worden versierd met de beste Rodolfo Vitola sigarenblaadjes, een echte traktatie voor een sigaarliefhebber die ook gepassioneerd is door horloges. De kast van 48,8 mm is van PVD-behandeld titaniumbrons, terwijl de band van bruin alligatorleer is.

Het uurwerk is ondertussen een mechanisch handgewonden, exclusief HYT-kaliber, met 35 juwelen, 28.800 vph, een gangreserve van 65 uur en met de hand afgeschuinde bruggen versierd met de côtes de Genève. HYT zal de H1 Cigar uitbrengen als een zeer exclusieve limited edition met 8 uurwerken.