Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Het Hublot King Power 305-horloge is een eerbetoon aan Miami

Het Hublot King Power 305-horloge is een eerbetoon aan Miami

Er zijn al een paar jaar verstreken sinds de opening van de eerste Hublot-winkel in Bal Harbour in Florida, in september 2010.

Het merk werkt sindsdien samen met gerenommeerde figuren als Dwayne Wade, die ook werd uitgeroepen tot ambassadeur van het merk Hublot, terwijl het Dwayne Wade King Power Hublot-uurwerk werd benoemd tot officiële horloge van de Miami Heat.

Hublot zet hun traditie voort en brengt hulde aan de belangrijkste en mooiste stad van Florida, Miami, en heeft een gelimiteerde editie onthuld van 50 eenheden van het legendarische "305" polshorloge, met de 48 millimeter King Gold-kast. De achterkant van de kast is gegraveerd met een kleine afbeelding die het centrum van Miami voorstelt, naast het nummer 305, de postcode van Miami.

Er is ook een 10-delige speciale serie van het Miami-speciale uurwerk beschikbaar, ingelegd met 374 witte diamanten, in totaal ongeveer 3,34 karaat.

Qua prestaties wordt de Hublot King Power Miami geleverd met een gangreserve van 42 uur en werkt hij met 28.800 trillingen per uur, ondersteund door een HUB4214 zelfopwindend mechanisme, bestaande uit 257 onderdelen.

Het model wordt officieel onthuld in het W Hotel in South Beach, op 26 september, in een melodieuze sfeer gecreëerd door DJ Irie, de Miami Heat DJ. De presentatie is alleen toegankelijk via een speciale uitnodiging.