Het Hublot F1 King Power Austin horloge

Nu het Formule 1 Wereldkampioenschap eindelijk terugkeert naar de Verenigde Staten, met de voorlaatste Grand Prix van dit seizoen geprogrammeerd om plaats te vinden tussen 16 en 18 november, op het nieuw gebouwde Circuit of the Americas, in Austin, Texas, komt Hublot uit met een stuk om het evenement te vieren, onthulde onlangs de F1 King Power Austin.
De F1 King Power Austin is een uniek stuk moderne horlogerie en heeft een lichtgewicht, biocompatibele en zeer corrosiebestendige titanium behuizing, naast een reeks eersteklas elementen geïnspireerd op de Formule 1, zoals satijnen afgewerkte, carbon en titanium bezel met een geperforeerd uiterlijk vergelijkbaar met hoog prestatie-remschijven, een timer van 30 minuten om 3 uur en start- en resetdrukstukken.
De band is gemaakt van zwart Hornback alligatorleer en voegt een elegante indruk toe aan dit uiterst sportieve stuk. Het leer is genaaid op een zwarte rubberen basis om het enorm comfortabeler en flexibeler te maken.
Hublot's F1 King Power Austin wordt vervaardigd in slechts 250 stuks en heeft verticale satijnen afgewerkte, zwarte SuperLumiNova wijzers, datumvenster om 4:30 uur, Hublot's HUB4100 mechanische chronograaf automatisch gewikkeld uurwerk, Rhodium plated, satijn afgewerkte en gepolijste bruggen, 42 uur gangreserve, zwart zijdelingse inzetstukken en kroon van composiethars, saffierglas met antireflectiecoating, waterdichtheid tot 100 meter of 10 ATM en een prachtige wijzerplaat, met rode en zwarte antracietgrijze indexen, grijs F1-logo op 12 uur en zwarte SuperLumiNova.