Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Het Hublot Big Bang Zebra-horloge onthuld

Het Hublot Big Bang Zebra-horloge onthuld

We hebben het al een tijdje niet meer over Hublot, en dit zou een heiligschennis kunnen worden genoemd. Maar geen zorgen, hier zijn ze, terug met de Big Bang-serie. Ze hebben naar verluidt nog een lid toegevoegd aan de collectie die ze de oerknal "Zebra Bang" hebben genoemd.

Dit is voor ons niet echt een verrassing, want ze hebben zich eerder gericht op dieren als thema, bijvoorbeeld de Boa Bang en de Leopard Bang.

Deze is echter gericht op het dichter bij liefhebbers van tijdwaarneming brengen van de herbivoren via een zebra-achtige gestreepte wijzerplaat. Een raar feit is dat de mode van vandaag wordt overspoeld door zebrastrepen, dus dit uurwerk had niet op een beter moment kunnen worden uitgebracht.

De kast is gemaakt van zwart keramisch materiaal en heeft een bezel met 48 stokbrood geslepen spinels en topazes. Met een diameter van 41 mm is de wijzerplaat bezet met 8 kleine diamanten. Het hart van de Zebra Bang is een HUB4300 automatisch mechanisch chronograafuurwerk.

En uiteindelijk was de omsnoering gemaakt van kalfsleer bedrukt om op zebrahuid te lijken en vervolgens op zwart rubber genaaid. Afgezien van al deze, pronkt dit vrouwelijke stuk met een waterbestendigheid tot 100 meter en zal naar verluidt in januari 2013 debuteren op de handelsbeurs van Genève.