Het Harry Winston Ocean Diver horloge

Het onlangs onthulde Harry Winston Ocean Diver-uurwerk is gewoon een van de meest interessante stukken tijdwaarneming die we ooit hebben gezien.
Met eersteklas technologie, hoge waarde en looks die ervoor zorgen dat topmodellen vervagen, draagt dit ultramoderne duikgereedschap met hoge precisie bij aan het plezier van duiken.
Het polshorloge beschikt over goed zichtbare wijzers, een unidirectionele roterende ring, met lichtgevende markeringen, die kunnen worden gebruikt voor het timen van decompressiestops, waterbestendigheid tot wel 200 meter diepte, een zelfoprollende, de mogelijkheid om intervallen tot 12 uur lang te maken, chronograaf met drie registers met een frequentie van 28.800 trillingen per uur en gangreserve van 42 uur.
Bovendien is de kast, met een diameter van 44 millimeter, gemaakt van Zalium, een materiaal dat is gepatenteerd aan Harry Winston. Daarom is het uurwerk extreem licht, zeer goed bestand tegen corrosie en stevig. De bezel is echter elegant en ingewikkeld; verkrijgbaar in 18 karaat rosé- of witgoud, hij draait onder dubbele Zalium-bogen, die ook dienen als bewakers van de opwindkroon.
De Shuriken-stroomindicator, handtekening van Harry Winston, is ook geïmplementeerd op Harry Winstons Ocean Diver, een kenmerk van groot belang, dat ook een uitstekende dynamiek toevoegt aan de wijzerplaat van dit prachtige uurwerk. Dankzij deze stroomindicator kan de duiker controleren of het horloge goed werkt.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...