Het elegante Hublot Atelier horloge

Een interessant concept begint uit te steken in de tijdwaarneming, met wortels in de auto-industrie. Courtesy cars zijn voertuigen die rijke mensen kopen, maar ze niet mee naar huis mogen nemen om van hun aankoop te genieten.
Dit concept is voornamelijk gebaseerd op het idee dat de klanten psychologisch gehecht blijven aan het merk, niet gehecht aan het product dat ze van het betreffende merk kopen. En Hublot zet zijn eerste stappen in het concept.
Hun nieuwste geesteskind, genaamd de Hublot Atelier Watch, zou een beleefdheidshorloge kunnen worden genoemd. De service is strikt en exclusief verkrijgbaar via Hublot-boetieks, 49 van hen, verspreid over de hele wereld.
Verkooppunten met meerdere merken zijn niet inbegrepen. De Atelier Watch is niet te koop. Het ontwerp erachter is gebaseerd op het principe van fusie - de kast en bezel zijn gemaakt van zwart composiet, net als de gesp, allemaal vastgemaakt aan een zwarte rubberen band.
De glimmende stalen schroeven en de kroon springen uit de kast, terwijl de binnenkant van het stuk is voorzien van een quartz uurwerk met datum en kleine seconden. Het nut van dit specifieke uurwerk is echter om klanten te bedienen die hun originele Hublot-horloges achterlaten voor onderhoud of reparatie.

Ze blijven dus gebonden aan Hublot, ook al dragen ze niet hun eigen specifieke uurwerk. Geschreven in wit op een zwarte achtergrond, beschrijven de woorden "NIET TE KOOP" perfect de geest achter dit horloge.