Connected Modular 45 Full Diamond van TAG Heuer is werelds duurste slimme horloge

TAG Heuer, de befaamde Zwitserse luxe horlogemaker, heeft onlangs het duurste slimme horloge ter wereld onthuld: de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond. Dit unieke horloge is vervaardigd uit witgoud en bezet met honderden baguette-diamanten, wat resulteert in een indrukwekkend totaal van 23,35 karaat.

De prijs van dit opvallende uurwerk bedraagt maar liefst 190.000 Zwitserse frank, oftewel ongeveer €197.000. Dit maakt het horloge tot een onmiskenbaar statussymbool en een geweldig gespreksonderwerp.

De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond beschikt over een 45 mm kast van 18K PD125 gepolijst witgoud, die wordt verfraaid met 589 VVS baguette-diamanten op de lunette, de nokken en de armband. Het horloge heeft een innovatief ontwerp waardoor de aangesloten module verwisselbaar is met een Haute Horlogerie mechanische module.

Het horloge is waterbestendig tot 50 meter diepte en uitgerust met GPS, een NFC-sensor voor betalingen, een high-definition AMOLED-scherm dat compatibel is met Google Wear 2.0 en een nieuwe Companion-app voor smartphones. Met al deze functionaliteiten bewijst de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond dat het niet alleen een prachtig sieraad is, maar ook een geavanceerd technologisch hulpmiddel.

 • Kast: De kast van de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond heeft een diameter van 45 mm en is gemaakt van 18K PD125 gepolijst witgoud. Het horloge is versierd met 589 VVS baguette diamanten op de bezel, de nokken en de armband, wat bijdraagt aan een totaal van 23,35 karaat.

 • Modulair ontwerp: Het horloge heeft een uniek modulair ontwerp, waardoor de aangesloten module uitwisselbaar is met een mechanische module van Haute Horlogerie. Dit betekent dat je eenvoudig kunt wisselen tussen een slimme en een traditionele horloge-ervaring.

 • Waterbestendigheid: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond is waterbestendig tot 50 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en activiteiten zoals zwemmen en douchen.

 • Display: Het horloge heeft een high-definition AMOLED-scherm met een resolutie van 400 x 400 pixels. Het touchscreen biedt levendige kleuren en scherpe details, waardoor het gemakkelijk is om informatie te lezen en interactie te hebben met het horloge.

 • Besturingssysteem: Het horloge wordt aangedreven door Google Wear OS 2.0, dat een breed scala aan functies, apps en aanpasbare wijzerplaten biedt, evenals integratie met Google Assistant.

 • Processor: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond is uitgerust met een Intel Atom Z34XX-processor, die een snelle en soepele prestaties garandeert voor al je apps en functies.

 • Geheugen en opslag: Het horloge heeft 512 MB RAM en 4 GB intern geheugen, wat voldoende ruimte biedt voor apps, muziek en andere gegevens.

 • Connectiviteit: Het horloge is uitgerust met Bluetooth 4.1 en Wi-Fi 802.11 b/g/n-connectiviteit, waardoor je eenvoudig verbinding kunt maken met je smartphone en andere apparaten.

 • GPS: Met ingebouwde GPS kan het horloge je locatie nauwkeurig volgen en route-informatie bieden tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen.

 • NFC-sensor: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond heeft een ingebouwde NFC-sensor, waarmee je contactloos kunt betalen via Google Pay en andere compatibele betalingssystemen.

 • Batterij: Het horloge wordt gevoed door een 410 mAh-batterij, die tot 25 uur gebruik biedt bij normaal gebruik. Het horloge wordt opgeladen via een magnetisch laadstation.

 • Sensoren: Het horloge beschikt over een versnellingsmeter, gyroscoop, tilt-detectie sensor, microfoon en omgevingslichtsensor om verschillende functies en activiteiten bij te houden.

 • Compatibiliteit: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond is compatibel met smartphones met Android 4.4 of hoger en iOS 9.3 of hoger.

Naast het luxueuze ontwerp en de geavanceerde technologie die in de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond zijn geïntegreerd, biedt dit slimme horloge een reeks aanvullende functies die de drager een naadloze en plezierige ervaring bieden. Enkele van deze functies zijn onder meer:

 • Activiteitstracking: Het horloge houdt automatisch je dagelijkse activiteiten bij, zoals stappen, afstand, calorieën en hartslag. Dit helpt je om je fitnessdoelen bij te houden en een gezondere levensstijl te bevorderen.

 • Smartphone-notificaties: Ontvang meldingen van inkomende oproepen, berichten, e-mails en sociale media direct op je pols. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen en communicatie zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

 • Voice-assistent: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond is compatibel met Google Assistant, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot informatie en taken kunt uitvoeren met alleen je stem. Stel vragen, stuur berichten of start een navigatieroute zonder je handen te gebruiken.

 • Muziekbediening: Beheer je favoriete afspeellijsten en nummers direct vanaf je pols. Je kunt muziek afspelen, pauzeren, overslaan en het volume aanpassen zonder je smartphone tevoorschijn te halen.

 • Dit indrukwekkende slimme horloge combineert prachtig vakmanschap met de nieuwste technologie en biedt zowel functionaliteit als verfijning. Als je op zoek bent naar een luxe uurwerk dat je helpt verbonden te blijven en je dagelijkse activiteiten bij te houden, is de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond een uitstekende keuze.

 • Aanpasbare wijzerplaten: Pas het uiterlijk van je horloge aan op basis van je stemming, stijl of outfit met een reeks aanpasbare wijzerplaten. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en complicaties om je horloge echt uniek te maken.

 • Draadloos opladen: Geniet van het gemak van draadloos opladen met de meegeleverde laadstation. Plaats eenvoudig je horloge op het station om het op te laden zonder gedoe met kabels.

 • Compatibiliteit: De TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond werkt naadloos samen met zowel Android- als iOS-smartphones, waardoor je altijd verbonden blijft met je digitale wereld.

Dit indrukwekkende slimme horloge combineert prachtig vakmanschap met de nieuwste technologie en biedt zowel functionaliteit als verfijning. Als je op zoek bent naar een luxe uurwerk dat je helpt verbonden te blijven en je dagelijkse activiteiten bij te houden, is de TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond een uitstekende keuze.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...