Het 50-jarig jubileum van Picchiotti wordt gevierd met L'Anfiteatro

Picchiotti's 50-jarig jubileumring: Een eerbetoon aan stijl en vakmanschap. Picchiotti, de Italiaanse sieradenmaker, viert zijn 50-jarig jubileum in 2017 met een nieuwe collectie op Baselworld 2017, waaronder de spectaculaire L'Anfiteatro-ring. De 8.05-karaats robijnrode ring is ontworpen door Giuseppe Picchiotti zelf en geïnspireerd op een klassiek amfitheater. De ring bevat een zeldzame natuurlijke robijn, zonder enige vorm van warmtebehandeling of kleurverbetering, wat deze ring tot een kostbaar en uniek stuk maakt.

De Picchiotti Signature Pieces, zoals de L'Anfiteatro-ring, zullen naast de Xpandable Collection ringen en armbanden van het merk worden tentoongesteld, die de essentie van stijl en vakmanschap waar Picchiotti bekend om staat, weerspiegelen.

De L'Anfiteatro-ring is een eerbetoon aan het verleden en kijkt naar de toekomst, met een prachtig en elegant ontwerp dat niet te ingewikkeld oogt. Dit stuk is het hoogtepunt van Picchiotti's viering van 50 jaar kunstenaarschap en vakmanschap.

De ring is gemaakt van 18-karaats witgoud en is omringd door 79 briljant geslepen diamanten van in totaal 4,5 karaat, waardoor het ontwerp nog meer schittering en glans krijgt. De steen is gezet in een prachtig gedetailleerde omlijsting die is geïnspireerd op de architectuur van een amfitheater, waardoor het een uniek en opvallend stuk is.

Picchiotti is een toonaangevende naam in de wereld van luxe sieraden en is al 50 jaar actief in de branche. Het bedrijf werd opgericht door Giuseppe Picchiotti in Valenza, Italië, een stad die bekend staat om zijn vakmanschap en expertise op het gebied van sieraden. Het merk staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en innovatieve ontwerpen, en heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Couture Design Award.

Naast de L'Anfiteatro-ring presenteert Picchiotti op Baselworld 2017 ook zijn nieuwe collectie voor 2017, waaronder de Xpandable Collection, die innovatieve en veelzijdige ontwerpen biedt die zich aanpassen aan de drager. Het merk biedt ook een breed scala aan andere juwelen, waaronder ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, allemaal met de hand vervaardigd met behulp van de meest hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Picchiotti's 50-jarig jubileum is een mijlpaal in de geschiedenis van het merk, en de L'Anfiteatro-ring is een perfect eerbetoon aan de rijke geschiedenis en expertise van het bedrijf. Het is een prachtig voorbeeld van de onberispelijke kwaliteit en verfijnde stijl waar Picchiotti bekend om staat en zal zeker een opvallend en tijdloos stuk zijn in elke juwelencollectie.

  • Naam: L'Anfiteatro
  • Ontwerper: Giuseppe Picchiotti
  • Merk: Picchiotti
  • Geïnspireerd op een klassiek amfitheater
  • Gemaakt ter ere van het 50-jarig jubileum van het merk in 2017
  • Verkrijgbaar op de aankomende presentatie van de nieuwe collectie op Baselworld 2017
  • De ring bevat een natuurlijke, onbehandelde en niet-verbeterde robijn van 8,05 karaat als het middelpunt van de ring
  • Materialen: niet gespecificeerd
  • Kleur: robijnrood


Over Picchiotti

 

Picchiotti is een vooraanstaand Italiaans juweliers- en horlogemerk dat bekend staat om zijn vakmanschap, precisie en tijdloze elegantie. Het merk werd opgericht in 1967 door Giuseppe Picchiotti en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een symbool van luxe en excellentie.

Picchiotti staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van juwelen en horloges, waarbij alleen de meest hoogwaardige materialen en edelstenen worden gebruikt. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die zorgvuldig elk detail en elke afwerking perfectioneren.

Het merk biedt een breed scala aan sieraden, waaronder prachtige diamanten ringen, armbanden, halskettingen en oorbellen. Elk stuk wordt gekenmerkt door zijn tijdloze ontwerp, waarbij klassieke esthetiek wordt gecombineerd met een eigentijdse flair.

Naast sieraden heeft Picchiotti ook een indrukwekkende collectie horloges, die dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap belichamen. De horloges zijn voorzien van hoogwaardige uurwerken en worden gekenmerkt door hun verfijnde ontwerpen en betrouwbare precisie.

Picchiotti heeft een sterke internationale aanwezigheid en wordt erkend als een van 's werelds meest prestigieuze juweliers- en horlogemerken. Het merk heeft verschillende prestigieuze prijzen ontvangen voor zijn uitmuntendheid in vakmanschap en ontwerp.

Met zijn toewijding aan kwaliteit en passie voor het creëren van tijdloze schoonheid, blijft Picchiotti de grenzen verleggen van juwelen- en horlogedesign. Het merk blijft een favoriete keuze voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar buitengewone sieraden en horloges van ongeëvenaarde kwaliteit en stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...