Het 50-jarig jubileum van Picchiotti wordt gevierd met L'Anfiteatro

Picchiotti Anfiteatro

Picchiotti's 50-jarig jubileumring: Een eerbetoon aan stijl en vakmanschap. Picchiotti, de Italiaanse sieradenmaker, viert zijn 50-jarig jubileum in 2017 met een nieuwe collectie op Baselworld 2017, waaronder de spectaculaire L'Anfiteatro-ring. De 8.05-karaats robijnrode ring is ontworpen door Giuseppe Picchiotti zelf en geïnspireerd op een klassiek amfitheater. De ring bevat een zeldzame natuurlijke robijn, zonder enige vorm van warmtebehandeling of kleurverbetering, wat deze ring tot een kostbaar en uniek stuk maakt.

De Picchiotti Signature Pieces, zoals de L'Anfiteatro-ring, zullen naast de Xpandable Collection ringen en armbanden van het merk worden tentoongesteld, die de essentie van stijl en vakmanschap waar Picchiotti bekend om staat, weerspiegelen.

De L'Anfiteatro-ring is een eerbetoon aan het verleden en kijkt naar de toekomst, met een prachtig en elegant ontwerp dat niet te ingewikkeld oogt. Dit stuk is het hoogtepunt van Picchiotti's viering van 50 jaar kunstenaarschap en vakmanschap.

De ring is gemaakt van 18-karaats witgoud en is omringd door 79 briljant geslepen diamanten van in totaal 4,5 karaat, waardoor het ontwerp nog meer schittering en glans krijgt. De steen is gezet in een prachtig gedetailleerde omlijsting die is geïnspireerd op de architectuur van een amfitheater, waardoor het een uniek en opvallend stuk is.

Picchiotti is een toonaangevende naam in de wereld van luxe sieraden en is al 50 jaar actief in de branche. Het bedrijf werd opgericht door Giuseppe Picchiotti in Valenza, Italië, een stad die bekend staat om zijn vakmanschap en expertise op het gebied van sieraden. Het merk staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en innovatieve ontwerpen, en heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Couture Design Award.

Naast de L'Anfiteatro-ring presenteert Picchiotti op Baselworld 2017 ook zijn nieuwe collectie voor 2017, waaronder de Xpandable Collection, die innovatieve en veelzijdige ontwerpen biedt die zich aanpassen aan de drager. Het merk biedt ook een breed scala aan andere juwelen, waaronder ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, allemaal met de hand vervaardigd met behulp van de meest hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Picchiotti's 50-jarig jubileum is een mijlpaal in de geschiedenis van het merk, en de L'Anfiteatro-ring is een perfect eerbetoon aan de rijke geschiedenis en expertise van het bedrijf. Het is een prachtig voorbeeld van de onberispelijke kwaliteit en verfijnde stijl waar Picchiotti bekend om staat en zal zeker een opvallend en tijdloos stuk zijn in elke juwelencollectie.

  • Naam: L'Anfiteatro
  • Ontwerper: Giuseppe Picchiotti
  • Merk: Picchiotti
  • Geïnspireerd op een klassiek amfitheater
  • Gemaakt ter ere van het 50-jarig jubileum van het merk in 2017
  • Verkrijgbaar op de aankomende presentatie van de nieuwe collectie op Baselworld 2017
  • De ring bevat een natuurlijke, onbehandelde en niet-verbeterde robijn van 8,05 karaat als het middelpunt van de ring
  • Materialen: niet gespecificeerd
  • Kleur: robijnrood
Bezoek Website