Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Heb je gehoord over de Cheetos-sieradenset van $20.000?

Heb je gehoord over de Cheetos-sieradenset van $20.000?

Dit is verre van een grap; als een van je favoriete activiteiten het genieten van Cheetos-snacks is, staat je een behoorlijk grote verrassing te wachten. De bekende fabrikant van kaassnacks heeft besloten om op een ongelooflijke manier tegemoet te komen aan die-hard Cheetos-liefhebbers, daarom is deze opvallende sieradenset ontstaan.

Deze op maat gemaakte sieradenset, genaamd Designs by Chester Cheetah, kost precies €20.000 en is een zeer voortreffelijk voorbeeld van vakmanschap. De set bestaat uit een mooi paar oorbellen en een prachtige ring, beide herinneren iedereen aan het symbool van het merk. J

e zult verschillende motieven vinden die ons doen denken aan de cheeta, met oogverblindende oranje saffieren, 18 karaats goud en bijna 200 diamanten waardoor deze set zich onderscheidt van een menigte. Het is waar dat sommige Cheetos-fans zich zo'n exclusiviteit misschien niet veroorloven, daarom biedt het Amerikaanse bedrijf ook Chester Cheetah's badslip, de bronzer "Colour de Cheetos", "Cheetaeu" parfum, de "Cheesy" manchetknopen en de "toiletpoot"” aan . Met de volledige "Designs by Chester Cheetah" -collectie kunnen kieskeurige klanten en die-hard fans van het merk genieten van de mogelijkheid om anderen een uniek cadeau te geven of voor zichzelf te houden.