Harry Winston Ocean Sport Chronograaf Limited Edition

Harry Winston heeft een nieuw prachtig uurwerk op de markt gebracht, de limited edition Ocean Sport Chronograph, met een corrosiebestendige kast van 44 mm gemaakt van Zalium, een hypoallergeen, licht en zeer resistent materiaal dat alleen in de creaties van Harry Winston werd ontmoet, naar verluidt harder dan titanium zelf. Het mechanische deel van het horloge is gebaseerd op een automatisch opwindend uurwerk, versierd in Clous de Paris-stijl, met grafische uitsparingen die "de aandacht trekken naar de displaymechanismen".
In feite heeft het horloge een gangreserve van 42 uur om ervoor te zorgen dat het soepel werkt, plus een maximale waterbestendigheid van 200 meter. De gadget heeft ook een zwarte rubberen band en een vouwgesp. Qua uiterlijk heeft het houtskooltinten, lichtgrijze en witte tinten met blauwe vlekken, waardoor we alleen maar plezier beleven aan ons gezichtsvermogen.
Zoals Haute Horlogerie eerder verklaarde, "glijdt om twee uur een elektrische decoratie met blauwe accenten onder het raam. Het is een Shuriken, symbolisch element in het ontwerp van Harry Winston. Als een onmiskenbare handtekening belichaamt de gestileerde Shuriken, een symbool ontleend aan de vechtsporten, het dynamische karakter van de collectie."
De prachtige Harry Winston Ocean Sport Chronograph zal verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks, waardoor de sfeer van verfijning van de collectie behouden blijft.