Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Givori pakt uit met Charlotte Spring Summer 2013 Collection

Givori pakt uit met Charlotte Spring Summer 2013 Collection

Als je zoveel geld hebt dat je het niet erg vindt om het uit te geven aan allerlei mode, modegerelateerde items, dan is hier een addertje onder het gras voor jou. Givori heeft onlangs de sluiers van de Charlotte Spring/Summer 2013 Collection opgeheven, bekroond met de iPhone 5 special edition handset en cover. Het Amerikaanse merk werkt voor deze collectie samen met Damas Jewelry; daarom is dit misschien best leuk nieuws. In feite is het buitengewoon weelderig en toch even discreet, de twee merken hebben gebruik gemaakt van 19-karaats roségoud, diamanten, Chalcedoon edelstenen en alligatorleer geverfd in de fijnste rozentinten.

Er zitten ook nogal wat techno-dingen in deze gadgets, aangezien het Amerikaanse merk naar verluidt gebruik had gemaakt van de prachtige iPhone 5 met 64 GB opslagruimte. Inspiratie komt voornamelijk van de Engelse rozentint tijdens het lenteseizoen, om perfect te passen bij de glamoureuze dames die zulke charmante kleuren dragen terwijl ze in vogue zijn. Zonder enige schaduw van machinering noemt de GM van Givori, Stephanie Holden, deze telefoons sieraden. De rozentint waar we het eerder over hadden, maakt deel uit van een zeldzame fabricage, te beginnen met het Mississippiensis-leer geverfd in koraalroze. Wat de diamanten betreft, ze tellen samen op ongeveer één karaat.

De knoppen daarentegen, samen met enkele interne onderdelen, werden met de hand vervaardigd in Italië. Het batterijklepje is gegarneerd met chalcedoon edelstenen, individueel handgemaakt in Italië, net als de bijvormige navigatieknop. Als last minute aanraking heeft Givori voor deze telefoon op nanotechnologie gebaseerde behandelingen gebruikt, zodat deze de tand des tijds zal doorstaan op het gebied van kleuring en fabricage. Qua prijs blijken ze behoorlijk duur te zijn - €12.250 per stuk, aangezien er ooit slechts 50 stuks zullen worden vervaardigd. Ze zijn verkrijgbaar bij Burjuman in Dubai, Axiom Telecom-winkels, Harvey Nichols outlet in Dubai, Mall of the Emirates en Saks Fifth Avenue, Damas Les Exclusives Boutiques in het Burj Al Arab Hotel, Dubai Mall en Wafi.


Givori pakt uit met Charlotte Spring Summer 2013 Collection
Givori pakt uit met Charlotte Spring Summer 2013 Collection