Girard-Perregaux voor Boucheron — Drie gouden bruggen Tourbillon

Zwanen staan al eeuwenlang algemeen bekend als symbolen van liefde, met hun toegewijde gedrag en suggestieve vorm. Het paar zwanen, als symbool, is nu vereeuwigd als eerbetoon door het Huis van Boucheron in de vorm van de Cypris Tourbillion.
Het bevat drie gouden Bridges creaties in twee complementaire figuren: het Cypris Tourbillion White Plumage en het Cypris Tourbillion Black Plumage. Een prachtig spektakel van licht en tinten wordt geboden door de kleuren die naadloos vloeien en de glans van de vleugels weerspiegelen.
Het zwarte verenkleed bestaat uit meer dan 1.380 stenen, waaronder zwarte spinels, violette en blauwe saffieren. Het witte verenkleed daarentegen is begiftigd met 700 ronde diamanten en ongeveer 100 blauwe saffieren. De snavel van het zwarte verenkleed is bedekt met koraal en onyx, net als de snavel van het Witte Verenkleed.
De Three Gold Bridges Tourbillion is voorzien van Girard-Perregaux Manufacture.
Beide uurwerken worden geleverd met drie gouden bruggen in witgoud. Het is vrijwel onmogelijk om zoiets bij andere fabrikanten te zien, zo lijkt het. Het unieke idee is dat het ontwerp veel betekenis, liefde en toewijding heeft.
Als geld ook een bewijs was van sentimentalisme en toewijding, dan zouden deze een behoorlijk enorme waarde hebben gehad.