Girard-Perregaux brengt Cat's Eye-horloges voor het 10-jarig jubileum uit

De Zwitserse fabrikant van luxe horloges Girard-Perregaux heeft de nieuwste toevoeging aan zijn Cat's Eye-collectie onthuld.
Deze jubileumeditie viert het tienjarig bestaan van de collectie, dus u kunt er zeker van zijn dat het bedrijf zijn best heeft gedaan om iets echt speciaals te creëren.
Het sierlijke, vrouwelijke uurwerk is verkrijgbaar in twee versies: zwarte wijzerplaat met witte diamanten en witte wijzerplaat met rode saffieren. De eerste wordt geleverd met een handgepolijste onyx wijzerplaat en 73 briljant geslepen diamanten, terwijl de laatste een met de hand gepolijste witte parelmoer wijzerplaat heeft die grijs is geverfd en is versierd met 73 prachtige saffieren.
De prachtige kast is gemaakt van witgoud en heeft 62 briljant geslepen diamanten rond de bezel.
De open achterkant van elk uurwerk is gegraveerd met het opschrift "10th Anniversary", terwijl het roze gouden oscillerende gewicht is gegraveerd met de letters "GP".
Ten slotte is er de zwarte krokodillenriem van granaat, vastgeklemd door een witgouden vouwgesp. Dit alles maakt het Girard-Perregaux Cat's Eye-horloge tot een uiterst stijlvol stuk waar luxueus ingestelde vrouwen overal zeker van zullen houden.