Roger Dubuis en Lamborghini onthullen de Excalibur Spider Huracán Sterrato MB

Roger Dubuis en Lamborghini slaan de handen ineen en introduceren de Excalibur Spider Huracán Sterrato Monobalancier. Geïnspireerd door de baanbrekende Huracán Sterrato supercar, is dit horloge ontworpen voor avonturen op elk terrein. Aangedreven door het RD630 kaliber, staat dit meesterwerk van geavanceerde mechanica bekend om zijn gekantelde balanswiel en dubbele cilinders.

De samenwerking tussen Roger Dubuis en Lamborghini Squadra Corse leidt tot een gedeelde zoektocht naar perfectie, geavanceerde prestaties, baanbrekende technologie en strakke esthetiek. Dit horloge combineert race-ontwerpcodes en extreme horologische vakmanschap en is gemaakt van hypermoderne materialen zoals SMC Carbon en zwart DLC-titanium. Het uitgesproken ontwerp omvat gewaagde kleuren, zeshoekige vormen en scherpe lijnen die de adrenaline-aangedreven esthetiek van de sportwagen weerspiegelen.

Beperkt tot slechts 28 stuks, wordt de Excalibur Spider Huracán Sterrato MB geleverd met een oranje en felrode kleurstelling. De rubberen band met camouflagepatroon is voorzien van een Pirelli Super Trofeo R-bandenprofiel. Het horloge is uitgerust met een Quick Release-systeem, waardoor de band eenvoudig te verwisselen is.

Extra specificaties en technische details zijn onder andere een 45 mm SMC Carbon kast met titanium details, een schroefkroon geïnspireerd op racewielen, en een 60 uur durende gangreserve. De opvallende wijzerplaat bevat zeshoekige vormen die verwijzen naar de luchtinlaten van de supercar.

Dit meesterwerk van horlogekunst is een perfect voorbeeld van wat er gebeurt als getalenteerde horlogemakers en visionaire ingenieurs samenkomen. Elk moment van je leven zou episch moeten zijn, en met de Excalibur Spider Huracán Sterrato MB om je pols, is dat precies wat je krijgt.

Excalibur Spider Huracán Sterrato MB

  • Kaliber: RD630 automatisch uurwerk
  • Gangreserve: 60 uur
  • Dubbele cilinders
  • Gekanteld balanswiel op 12°
  • 45mm SMC Carbon kast
  • Zwart DLC-titanium lunette met gelakte markeringen
  • Saffierglas met antireflecterende coating
  • Zwart DLC-titanium open kast achterzijde met saffierglas en gemetalliseerd Excalibur Huracán logo
  • Zwart DLC-titanium kroon met oranje gelakte ring
  • Waterbestendigheid: 5 BAR (50 meter)
  • Wijzerplaat: Rode onderste flens met overgedragen teksten en minuutmarkeringen, zwarte bovenste flens met schroefachtige uurmarkeringen gevuld met SLN
  • Band: Rubber met camouflagepatroon, verwisselbaar met Quick Release System (QRS)
  • Sluiting: Zwart DLC-titanium deksel met titanium bladen, drievoudig vouwbaar, verwisselbaar met Quick Release System (QRS)
  • Beperkte oplage: Slechts 28 stuks wereldwijd
  • Geïnspireerd door de Lamborghini Huracán Sterrato supercar
  • Hexagonale vormen op de wijzerplaat geïnspireerd door Lamborghini'sluchtinlaten
  • Racing-nut geïnspireerde kroon
  • Bandontwerp met het patroon van de Pirelli Super Trofeo R-banden
  • Hoogwaardige materialen zoals SMC Carbon en zwart DLC-titanium voor lichtheid en duurzaamheid
  • Strakke lijnen en gedurfde kleuren die de adrenaline-geladen esthetiek van de sportwagen weerspiegelen


Dankzij het gebruik van geavanceerde materialen en technologieën, alsook het gedurfde ontwerp, is de Excalibur Spider Huracán Sterrato MB het perfecte horloge voor avonturiers die op zoek zijn naar een unieke en hoogwaardige tijdsmeter. Met zijn beperkte oplage en exclusieve beschikbaarheid is dit horloge zowel een waardevol verzamelobject als een toonbeeld van technische expertise en vakmanschap.

Ontdek meer over Roger Dubuis, Lamborghini Squadra Corse en hun samenwerking door contact op te nemen met Monsieur PR of door hun respectievelijke websites te bezoeken voor het laatste nieuws over nieuwe releases, evenementen en spannende ontwikkelingen in de wereld van horloges en supercars.

Prijs: €74.000 - verkooppunt: Prosper - Antoine Dansaertstraat 101 B-1000 Brussel - voor meer informatie: Monsieur PR herve@monsieurpr.com - telefoon: 0487/71.22.25

 

Roger Dubuis horlogecollectie

Naast de Excalibur Spider Huracán Sterrato MB zijn er nog enkele andere opmerkelijke modellen in de samenwerking tussen Roger Dubuis en Lamborghini Squadra Corse, zoals de Excalibur Aventador S en Excalibur Huracán. Deze modellen weerspiegelen dezelfde gedurfde ontwerpen en hoogwaardige technische prestaties, wat resulteert in horloges die geschikt zijn voor degenen die op zoek zijn naar avontuur en een buitengewoon leven. De samenwerking tussen Roger Dubuis en Lamborghini Squadra Corse blijft nieuwe en opwindende horloges produceren die de grenzen van design en technologie verleggen. Voor horlogeliefhebbers en autoliefhebbers zijn deze exclusieve modellen een uitdrukking van passie, vakmanschap en de wens om een gedurfd en avontuurlijk leven te leiden.

Roger Dubuis biedt een reeks indrukwekkende horlogecollecties aan die vakmanschap, innovatie en gedurfde ontwerpen combineren. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende collecties, modellen, materialen, kleuren en andere kenmerken van de horloges die door het merk worden aangeboden.

Excalibur-collectie: De Excalibur-collectie is iconisch en herkenbaar dankzij zijn ronde vorm, hoekige lugs, drievoudige lugs en skeletuurwerken. Deze collectie bestaat uit verschillende subcollecties, waaronder:

  • Excalibur Spider: Deze modellen zijn voorzien van skeletuurwerken en lichtgewicht materialen zoals koolstof en titanium. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en afwerkingen, zoals zwart DLC-titanium en roségoud.
  • Excalibur Aventador: Ontwikkeld in samenwerking met Lamborghini Squadra Corse, beschikken deze horloges over materialen en technologieën uit de autowereld. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals koolstof, titanium en aluminium.
  • Excalibur Huracán: Geïnspireerd door de Lamborghini Huracán, biedt deze subcollectie horloges met scherpe lijnen, zeshoekige vormen en race-geïnspireerde details. Materialen zoals titanium, koolstof en aluminium worden gebruikt.
  • Excalibur Knights of the Round Table: Deze subcollectie biedt unieke horloges met handgesneden en geschilderde ridders op de wijzerplaat, die de uren markeren. De kasten zijn gemaakt van edele metalen zoals roségoud en witgoud.


Velvet-collectie: De Velvet-collectie is gericht op vrouwelijke klanten en biedt elegante en verfijnde horloges met diamanten en edelstenen. Materialen zoals roségoud, witgoud en roestvrij staal worden gebruikt, terwijl de horloges zijn versierd met parelmoer wijzerplaten, diamanten en andere edelstenen.

Hommage-collectie: De Hommage-collectie is een eerbetoon aan de traditionele horlogemakerij en biedt klassieke, tijdloze ontwerpen. Materialen zoals roségoud en witgoud worden gebruikt voor de kasten, terwijl de wijzerplaten zijn versierd met Romeinse cijfers en guilloché-patronen.

Limited Editions: Roger Dubuis biedt ook een reeks limited edition horloges aan, die exclusieve ontwerpen en samenwerkingen met partners zoals Lamborghini Squadra Corse en Pirelli bevatten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...