Dit zijn enkele luxe bordspellen gelanceerd door Prada

Het beroemde Italiaanse modelabel Prada is onlangs toegetreden tot de lijst met merken die exclusieve geschenken creëren voor de komende kerstvakantie met een paar nieuw onthulde luxe bordspellen. Het merk heeft naar verluidt een hele reeks exclusieve Games Boards vervaardigd, van dammen, een schaakspel en negen herenmorris tot backgammon. Vroeger slechts enkele bordspellen voor degenen die van dergelijke dingen houden, ze hebben nu een beetje glamour gekregen door toepassingen van Saffiano-leer voor het bassin, in zwart, wit en rood, en wat metalen garnituren op de speelstukken.
De Prada Store online is verantwoordelijk voor de verkoop van deze bordspellen, voor prijzen variërend tussen €1.950 (ongeveer €2.500) en €2.500 (het equivalent van ongeveer €3.200). Voor die prijzen krijg je ook het kenmerkende zilveren Prada-symbool op de voor- en sluitband, terwijl een extra certificaat van luxe en prestige ook op de site kan worden gekocht.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...