Dit is de gloednieuwe Signature For Good collectie van MontBlanc

Wat je nu gaat zien is een mooie unie tussen twee merken die actief cultuur, creativiteit en leren promoten. Dit zijn manieren om de bevolking te laten zien dat ze erom geven, dat er nog steeds een soort cultureel overblijft aan deze op stereotypen gebaseerde wereld. Laten we dus doorgaan - MontBlanc heeft onlangs een gloednieuwe, verbluffende collectie onthuld genaamd Signature For Good, in samenwerking met UNICEF.
De serie bestaat uit allerlei sieraden, lederen accessoires en schrijfgerei, allemaal met een eenmalig baksteenontwerp dat de gezamenlijke inspanning symboliseert om een betere toekomst voor onze kinderen goed te maken door de toegang tot kwaliteitsonderwijs en de bouw van plaatsen waar ze kennis kunnen assimileren te vergemakkelijken, zoals scholen. Bovendien zal MontBlanc naar verluidt een deel van de opbrengst doneren van de stukken die tussen 1 maart 2013 en 31 maart 2014 worden verkocht om minstens €1,5 miljoen op te halen voor de educatieve programma's van UNICEF, met de nadruk op onderwijsprogramma's in Latijns-Amerika en scholen in Azië en Afrika.
MontBlanc is naar verluidt in 2009 begonnen met het Signature For Good-initiatief, als ondersteuning voor de verspreiding van geletterdheid en onderwijs op wereldwijd niveau, in samenwerking met UNICEF. Het merk heeft ook gezorgd voor voortdurende ondersteuning van UNICEF, met cijfers van meer dan €5 miljoen.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...