Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Dit is de gloednieuwe Cartier Ballon Bleu Tourbillon Double Jumping

Dit is de gloednieuwe Cartier Ballon Bleu Tourbillon Double Jumping

Door traditionalisme te combineren met eersteklas, hedendaagse technologie, zal de Ballon Bleu-serie van Cartier nooit uit de mode raken. En dit is nog beter geworden, want er is een gloednieuw stuk aan de collectie toegevoegd, een Ballon Bleu de Cartier tourbillon met dubbele sprong tweede tijdzone.

Het dubbelspringende uurwerk van de tweede tijdzone is prachtig gemaakt om op een regelaar te lijken, met twee springuurtellers, één voor de startpunttijd en één voor de lokale tijd, en een centrale minutenwijzer. Omdat het extreem transparant is, zal het stuk zeker elke echte tijdwaarnemer levend verleiden. Bovendien doet het ontwerp van ons uurwerk traditionele looks en technieken herleven en is het ontwerp van ons uurwerk gebaseerd op zakhorloges. Cartier's Ballon Bleu Tourbillon met dubbelspringen tweede tijdzone pronkt met Romeinse cijfers en saffiercabochon, de kenmerken die hem de Ballon Bleu-aanduiding verlenen.

De kroon en kast kunnen verder worden verkregen in 18-karaats roségoud of 18-karaats witgoud, terwijl het kristal en de achterkant van de kast zijn gemaakt van saffierglas. Satijn afgewerkt, met een open raster dat lijkt op zonnestraaleffecten, naast zwarte Arabische en Romeinse cijfers, de wijzerplaat is behoorlijk verbazingwekkend. Daarnaast is de band gemaakt van zwart alligatorleer en voorzien van een dubbele verstelbare vouwsluiting. Het uurwerk wordt ook geleverd met het zegel van Genève.


Dit is de gloednieuwe Cartier Ballon Bleu Tourbillon Double Jumping