Dit is de Christopher Ward C70 DBR1 chronometer

Als je net als ik bent, heb je waarschijnlijk ook iets met Aston Martins en luxe horloges, en dit zou een droom kunnen zijn die uitkomt voor jou, voor mij, voor ons allemaal. Dit is de nieuwe Christopher Ward C70 DBR1 Chronometer, een horloge dat is gemaakt van metaal dat werd teruggewonnen tijdens de restauratie van de Aston Martin DBR1 die in 1959 de prestigieuze 24-uurs race van Le Mans won. De historische auto is onlangs verkocht voor €31 miljoen, waardoor het een van de duurste auto's is die op een veiling worden verkocht, en daarom denk ik dat je zou kunnen zeggen dat dit horloge nog specialer is. Het wordt geproduceerd in slechts 100 eenheden, elk met een medaillon dat onder het saffierglas zit terwijl het gezicht gegraveerd is met hetzelfde nummer 5 als de auto droeg tijdens die race. De rest van de 42 mm kast is gemaakt van roestvrij staal van maritieme kwaliteit en heeft het mooie metallic Britse racegroen op de wijzerplaat en een Italiaanse bruine leren band met riem, doorgestikt en geperforeerd.
De prijs voor dit op maat gemaakte horloge? Slechts €2.675 - niet zozeer gezien het uiterlijk, de geschiedenis en de beschikbaarheid.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...