Dior lanceert J adore J adore campagne en viert tijdloze verleiding met gouden tatoeages

Dior eert en viert het iconische J'adore Eau de Parfum met de lancering van de nieuwe campagneserie J'adore J'adore. Deze serie belichaamt de tijdloze en verleidelijke delicatesse van het parfum en introduceert een nieuwe generatie J'adore-vrouwen, gefotografeerd door Brigitte Niedermair.

Voor deze nieuwe campagne ontwierp Dior'sMakeup Creative & Image Director, Peter Philips, een exclusieve collectie gouden tatoeages geïnspireerd op de Haute Couture lente-zomer 2018 make-uplook. De tatoeages zijn voorzien van de campagneslogan 'Life is Not Black & White, Life is Gold', een eerbetoon aan de originele campagne uit 1999 met Carmen Kass. Deze limited edition tatoeages zijn bij geselecteerde retailers verkrijgbaar.

Niedermair'spoëtische visie onthult de decennialange flamboyantie en sensualiteit van J'adore, terwijl ze de schoonheid en kracht van het parfum benadrukt. De gouden en glazen amfora is een belangrijk symbool geworden binnen het Huis van Dior Parfum.

François Demachy, Dior Parfumeur-Schepper, beschrijft J'adore als een buitengewone geur: 'Vleselijk, maar niet aanmatigend. Dit is een compositie die contrasten verenigt en iconische bloemtonen transformeert in een aantrekkelijk, ongekend en mysterieus ensemble. J'adore vindt een bloem uit die niet bestaat.'

De prachtige beelden van Niedermair vangen de essentie van J'adore en tonen de blijvende aantrekkingskracht en tijdloze verleiding van het parfum.

Naast de limited edition gouden tatoeages, zet Dior de viering van J'adore voort met nieuwe productlanceringen en evenementen. Hiermee willen ze een nieuwe generatie consumenten aanspreken en tegelijkertijd trouw blijven aan de rijke geschiedenis van het parfum.

De campagne J'adore J'adore onderstreept de passie van Dior voor innovatie en het verleggen van grenzen. Door samen te werken met getalenteerde fotografen zoals Brigitte Niedermair en creatievelingen zoals Peter Philips, blijft Dior een leider in de mode- en parfumindustrie en blijven ze inspireren met hun gedurfde en vernieuwende benaderingen.

Als onderdeel van de J'adore J'adore-campagne, organiseert Dior ook exclusieve evenementen en workshops om liefhebbers van het parfum samen te brengen en hen de kans te geven om de wereld van J'adore op een dieper niveau te verkennen. Dit omvat masterclasses met parfumeurs, gesprekken met de creatievelingen achter de campagne en speciale edities van bestaande J'adore-producten.

De viering van J'adore toont de toewijding van Dior aan het behoud van de erfenis van hun iconische parfum, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe en innovatieve manieren verkennen om de tijdloze aantrekkingskracht van J'adore te delen met een groter publiek. Met de J'adore J'adore-campagne zet Dior een nieuwe standaard voor luxe parfums en blijft het merk de essentie van verleiding en schoonheid vieren.

Parfums:

  • J'adore Eau de Parfum - Een iconisch parfum voor vrouwen met een bloemig boeket, prijzen variëren van €60 tot €200, afhankelijk van de flesgrootte.
  • Miss Dior Eau de Parfum - Een chypre bloemengeur voor vrouwen, prijzen variëren van €60 tot €200, afhankelijk van de flesgrootte.
  • Sauvage Eau de Toilette - Een frisse en houtachtige geur voor mannen, prijzen variëren van €50 tot €150, afhankelijk van de flesgrootte.
  • Dior Homme Eau de Toilette - Een houtachtige en aromatische geur voor mannen, prijzen variëren van €50 tot €150, afhankelijk van de flesgrootte.


Make-up:

  • Dior Addict Lip Glow - Een hydraterende en kleurversterkende lippenbalsem, ongeveer €35 per stuk.
  • Diorskin Forever Foundation - Een langhoudende vloeibare foundation, ongeveer €50 per fles.
  • Diorshow Mascara - Een volumiserende en verlengende mascara, ongeveer €30 per tube.
  • 5 Couleurs Eyeshadow Palette - Een oogschaduwpalet met vijf kleuren, ongeveer €60 per palet.


Huidverzorging:

  • Capture Totale - Een lijn van anti-aging huidverzorgingsproducten, prijzen variëren van €50 tot €200, afhankelijk van het product.
  • Hydra Life - Een lijn van hydraterende huidverzorgingsproducten, prijzen variëren van €30 tot €100, afhankelijk van het product.
  • Dior Prestige - Een luxe huidverzorgingslijn met producten op basis van rozen, prijzen variëren van €100 tot €500, afhankelijk van het product.


Accessoires:

  • Dior-zonnebrillen - Een assortiment van modieuze zonnebrillen voor mannen en vrouwen, prijzen variëren van €200 tot €500, afhankelijk van het model.
  • Dior-tassen - Een collectie van handtassen, schoudertassen en clutches, prijzen variëren van €500 tot €5.000, afhankelijk van het model en materiaal.
  • Dior-sieraden - Een selectie van kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, prijzen variëren van €100 tot €10.000, afhankelijk van het ontwerp en materiaal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...